GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Ragú di Fagioli fra Bonzo er bønneskøn mad

Bønner er en skøn mættende grøntsag på linje med kartofler. Der findes mange slags bønner – hvide bønner, brune bønner, hestebønner, kidneybønner osv. Fælles er, at de alle er fantastisk sunde og er gode for vores fordøjelse. Bønner er en særdeles god kilde til B-vitaminer, fx B-vitaminet folat. Folat er vigtig for vores evne til at danne røde blodlegemer, der fragter ilt rundt til kroppens organer. Folat er også afgørende for cellernes evne til at dele sig, og så er det særlig vigtigt for kvinder. Undersøgelser viser nemlig, at en kost med et lavt indhold af folat er forbundet med en øget risiko for brystkræft. Et tilstrækkeligt indtag af folat allerede før, man bliver gravid, forebygger desuden misdannelser hos det kommende barn.


BØNNER MED FORSKELLIG SUNDHEDSVÆRDI

Hvide bønner er lidt bedre end de brune, hvis man ser på det ud fra et sundhedsperspektiv. Proteinindholdet er 15-20 procent højere, og der er flere fibre i dem – og ekstra mange vitaminer og mineraler. Bønner er en super kilde til kalium, der har central betydning for hvert eneste hjerteslag. Får du for lidt kalium i kosten, viser forskning, at du har en øget risiko for forhøjet blodtryk og hjerteslag. Hertil hører bønnernes langsomt optagelige kulhydrater, der sænker dit LDL-kolesterol i blodet. Bønner har også et stort indhold af opløselige fibre, der ligeledes har en positiv effekt på kolesteroltallet. Bønner skal tilberedes grundigt ved udblødning og opvarmning og er særdeles velegnede til sammenkogte simreretter som Bonzos, hvor vi har taget hånd om den optimale tilberedning for dig.


BØNNER I TO AF BONZOS LÆKRESTE SIMRERETTER

I Bonzo sortimentet har vi to veganske retter med bønner. Ragú di Fagioli er fyldt med skønne, hvide bønner, peberfrugter, gulerødder og løg. En skøn ret med masser af skønne, sunde bønner. Prøv retten på ristet brød – en veganermorgenmad af de skønne, eller spis den sammen med et spejlæg. Ragú de Fagioli er pragtfuldt som tilbehør til alt kød. Prøv at servere Bonzos berømte kødboller til Ragú de Fagioli – wauw. Hele familien vil elske det – børn er vilde med den ret. Fagioli al Forno er også en bønneret, hvor tomater og peberfrugter spiller en større rolle end bønnerne i simreretten. Retten er skøn sammen med forkogt quinoa eller perlebyg fra Bonzo Sidedish. Du runder det hele perfekt af, hvis du laver en enkel, grøn salat til.

vegansk fagioli al forno fra bonzo

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.