GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bonzo anvender V-Label på de veganske retter!

Når du ser det karakteristiske V-label på et af Bonzo-glassene, så ved du, at du er kommet i sikker havn med hensyn til det veganske. V-Label er nemlig et internationalt anerkendt, registreret symbol for mærkning af veganske produkter – herunder veganske færdigretter som de lækre simreretter fra Bonzo.

V-Label er derfor en enkel og pålidelig vejledning om, at en færdigret er 100% vegansk. En garanti for vegansk indhold, som du kan stole på. 

V-Label er så vigtig for veganske færdigretter, fordi det ikke er så enkelt at tjekke, om en færdiglavet ret er 100% vegansk ud fra ingredienslisten på produktet alene. Nogle ingredienser er angivet som E-numre eller med andre betegnelser, som dækker over en forarbejdet ingrediens. Så kan det være svært at gennemskue, om retten direkte eller indirekte alligevel indeholder animalske dele og derfor ikke opfylder samtlige de veganske dogmer.

Vegansk v-label

Vigtigheden af V-Label understreges også af, at der på europæisk plan endnu ikke er blevet vedtaget bindende juridiske definitioner af udtrykkene “vegansk” og “vegetarisk” i fødevareindustrien. Producenter kan ret beset fortolke deres egne veganske dogmer og claime, at produktet er vegansk.

Men når en Bonzo færdigret har V-Label, er det er en hurtig og sikker indikator for, at retten opfylder følgende veganske dogmer. Derfor er Bonzo V-Label certificeret:

 1. Retten indeholder ikke kød eller biprodukter fra slagtning (knogler eller bløddele), heller ikke fra fisk, fjerkræ, skaldyr og insekter.
 2. Retten indeholder ikke nogle former for animalske produkter eller biprodukter, herunder også mælkeprodukter, æg og honning.
 3. Produktet må ikke være kontamineret med animalske fødevarer under produktionen.
 4. Dyr må ikke have været benyttet eller udnyttet i forbindelse med produktionen af ingredienser til produktet (inkl. test på dyr).
 5. Produkt og ingredienser må ikke være testet på dyr.

vegansk funghi con pomodori fra bonzo

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.