GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bonzos simreretter – derfor er de så sunde

I Bonzos simreretter anvender vi de skønneste og sundeste råvarer. Vores fokus er på at skabe retter ved hjælp af henkogningsteknikken, som alene gennem valget og sammensætningen af de bedste råvarer skaber pragtfulde retter, hvor smag og ernæring går hånd i hånd.

Bonzos sortiment består såvel af kødretter som veganske retter. Retterne kan nydes enkeltvis eller sammen, eller de kan bruges som tilbehør. Der er et hav af muligheder.

Bonzo sammensætter råvarerne, så de supplerer hinanden ernæringsmæssigt. Vi bruger udelukkende supergrønsager, og de sammensættes med fokus på at stimulere din sundhed. Det er råvarer som tomater, peberfrugter, auberginer, svampe – alle supergrøntsager med saft og kraft.


ragout al paccantino tomatsovs fra bonzo

BONZOS SIMRERETTER ER HÅNDLAVEDE

Bonzo står for håndlavede simreretter. Vi tilbereder vores retter præcis, som du ville gøre det i dit eget køkken. Skønne råvarer vaskes, forberedes, snittes, hakkes, svitses og koges sammen til de skønneste simreretter. Når retten er klar og smagt til at vores kokke, kommer retten direkte på Bonzos henkogningsglas, mens den stadig er lun, og et låg sættes på, hvorefter glasset med låg stilles i et vandbad og opvarmes skånsomt til 80 grader C. Denne proces konserverer retten, så den kan holde sig i flere år uden nogen form for konserveringsmiddel eller andre tilsætningsstoffer.

Den skånsomme henkogning gør, at retten bevarer alle råvarens bestanddele – vitaminer, mineraler, fibre osv., samtidig med at retten er naturligt konserveret i glasset. Se mere om henkogning og simreretter på bloggen her.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.