GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bulgur, perlebyg og andre kerner

Bulgur, perlespelt, perlebyg, hvedekerner og havrekerner er fremragende tilbehør til skønne simreretter og salater – og en rigtig sund erstatning for ris og pasta. Bulgur, perlebyg og andre kerner indgår i Bonzo Sidedish – et sortiment, som vi har skabt for, at det bliver nemt og ligetil for dig at bruge disse spændende og sunde kerner.


BULGUR, PERLEBYG OG ANDRE KERNER – LÆS VORES GENNEMGANG

Bulgur er knækkede hvedekerner – ofte fra Durumhvede, som er dampet og tørret. Hos Bonzo Sidedish har vi valgt at tilbyde en blanding af Bulgur og Quinoa – efter vores mening en spændende og meget smagsfyldt sammensætning med særdeles høj næringsværdi.

Efter høst sorteres, renses og dampes de solmodne kerner og frø. Herefter tørres de nænsomt, så smag, konsistens og næring bevares. Dampningen betyder, at den efterfølgende tilberedningstid bliver på blot 10 minutter. Bonzos veganske og økologiske bulgur og quinoa mix smager virkeligt dejligt som tilbehør og er et godt alternativ til ris.

bulgur og quinoa fra bonzo

økologisk perlespelt fra bonzo

Perlespelt

Spelt er en meget gammel hvedesort, som også kaldes urhvede. Når den bliver poleret, kaldes den perlespelt. Ved polering fjernes den yderste hvedeskal, og derfor kan kerner ikke længere betegnes som fuldkorn, men de er stadig gode i en varieret kost.

Efter høst sorteres, renses og dampes de solmodne kerner. Herefter poleres og tørres de nænsomt, så smag, konsistens og næring bevares. Dampningen reducerer den efterfølgende tilberedningstid til blot 10 minutter – ligesom ved bulgur og quinoa. Bonzos veganske og økologiske Perlespelt smager dejligt som tilbehør til alle Bonzos retter.


Perlebryg

Perlebyg er bygkorn, som er blevet befriet for sin skal, så der kun er den bløde kerne tilbage, eller ”perlen”! Uden skal er der ikke helt så meget gods i perlekornene, fordi de ikke indeholder lige så mange kostfibre som de hele kerner, men smagen er super fin. Bonzos Perlebyg bliver efter høst sorteret, renses og dampet. Dampningen reducerer den efterfølgende tilberedningstid til blot 10 minutter. Bonzos veganske og økologiske perlebyg har en dejlig nøddeagtig smag, og den er et godt tilbehør til færdigretter og salater.

økologisk perlebyg fra bonzo

økologiske hvedekerner fra bonzo

Hvedekerner og havrekerner

Hvedekerner og havrekerner stammer fra korn, som er meget sunde, og derfor enten skal udblødes eller koges i lang tid. Hos Bonzo Sidedish har vi gjort det hårde arbejde for dig ved at forkoge dem, idet vi damper dem. Ligesom ved de andre kerner høstes de solmodne fuldkornskerner, hvorefter de tørres nænsomt, så smag, konsistens og næring bevares. Dampningen reducerer den efterfølgende tilberedningstid til blot 10 minutter. Bonzos veganske og økologiske Hvedekerner og Havrekerner smager dejligt som tilbehør.


BRUG BONZO SIDEDISH SOM DU HAR LYST

Fælles for alle Bonzos korn og kerner er, at de har en dejlig mild smag. Derfor kan de udgøre et godt fundament i en ret, men den store smag kommer fra de andre ingredienser i retten. De er derfor meget velegnede som mættende fyld i salater og som tilbehør til alle Bonzos simreretter. Brug dem til kolde og varme retter – lige som du ønsker. Velbekomme!

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.