GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Champignon – rig på vitamin B og D!

Der findes et stort udvalg af spiselige svampe. Der er et hav af forskellige sorter, og kendetegnet for dem alle er, at de indeholder flere ingredienser, som kan være gode og gavnlige for vores krop. Champignoner og andre svampe indeholder blandt andet jern, fibre, zink, essentielle aminosyrer, vitaminer – især D-vitamin og mineraler.

CHAMPIGNON KAN STYRKE IMMUNFORSVARET

Faktisk er den helt almindelige hvide champignon den svamp, der styrker immunforsvaret allermest. Det har forsøg på Arizona State University vist, idet der udviklede sig færre betændelsestilstande og en bedre tarmsundhed ved en diæt, der indeholdt champignoner.

Champignoner indeholder også masser af B-vitamin og jod, der er vigtige for, at stofskiftet kan fungere optimalt.

Champignoner har få kalorier og rummer masser af sund, vegetabilsk protein. Et højt indhold af protein i maden er blandt andet med til, at man opnår en god fornemmelse af mæthed, der holder længe. På den måde kan champignon hjælpe med til, at man kan holde vægten, fordi man ikke bliver sulten mellem måltiderne.


færdigretter pennette pasta med karl johan svampe og funghi con pomodori tomatsovs

FUNGHI CON POMODORI

I Bonzos veganske ret, Funghi con Pomodori, har vi koblet champignonens skønne egenskaber med den lækre middelhavssmag fra grillede auberginer, peberfrugter, tomater, løg og solsikkeolie. En sand power ret. Nyd den som den er direkte fra glasset – kold eller opvarmet – sammen med et stykke groft brød. En herlig, ægte vegansk spise.

Servér også retten sammen med pasta eller forkogte havrekerner fra Bonzo Sidedish. Top med friske tomater, og du har skabt en klassiker.

Funghi con Pomodori kan også bruges til mange gode, børnevenlige familieretter. Den er for eksempel fremragende sammen med en hakkebøf og kartofler. Eller prøv mandagsdellerne sammen med Funghi con Pomodori, pasta og en salat – en rigtig familieret, alle kan lide.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.