GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Hvad er Chili con Carne?

Hvad er Chili con Carne? Det er navnet på en krydret simreret. Det er oprindeligt en gryderet fra Mexico og Texas, hvor kød og grøntsager er sammenkogt i en krydret tomatsauce. ’Con Carne’ betyder ’med kød’ – så Chili con Carne er en lækker chiliret med kød.

Chili con Carne indeholder som hovedregel chili, tomater, koriander, spidskommen, løg, hvidløg og hakket kød. For det meste bruges der svine- og/eller oksekød, men Chili con Carne laves også med kalkun, kylling eller anden form for kød. Bønner og/eller majs er vigtige. Man mener, at de blev brugt som fyld i retten, hvis det kneb med kødet. Bonzo laver da også i dag en lækker chili uden kød – ’sin care’. I Bonzos Chili sin Carne er kødet erstattet af majs og bønner.

CHILI CON CARNE PÅ 10 MINUTTER

Chili con Carne er en simreret, som det tager nogle timer at forberede og tilberede. Derfor har Bonzo valgt at have denne ret i vores sortiment, så du kan tilberede en ægte Chili con Carne på bare 10 minutter. Her får du den ægte smag lige fra glasset. Du kan også selv lave den fra bunden, hvis du har tid og lyst – se vores opskrift.

Bonzos Chili con Carne er en herlig ret i sig selv med grøntsager, chili, tomater, koriander og spidskommen, løg, hvidløg og hakket kød, hvor såvel røde kidneybønner og majs er kogt med. Spis den med godt, groft brød – så har du en skøn nærende ret, som mange andre også er pjattede med.

Servér eventuelt Chili con Carne med lidt kølig creme fraiche på toppen – det matcher styrken i retten godt.


BONZO SIDEDISH ER SUPER TILBEHØR

Vil du have en lidt fyldigere ret, der rækker til mange, kan du prøve at servere en af Bonzos lækre Sidedish til. For eksempel vores Quinoa eller Bulgur-Quinoa mix – det er super dejligt og nemt tilbehør. Bonzo Sidedish er forkogt og tager blot 10 minutter at tilberede – det kan du gøre samtidig med, at du varmer vores Chili con Carne op.

Grøn salat eller en frisk tomatsalat er også skønt til Chili con Carne. Eller prøv at toppe retten med skiver af den sunde avocado. Mulighederne er mange med sådan en skøn ret.

Velbekomme!

chili con carne fra bonzo

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.