GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Okse Gullasch fra Bonzo

Har du lyst til at spise kød, så kan du med god samvittighed vælge kød! Er kød sundt? Ja, set fra et rent sundhedsperspektiv kan vi roligt spise kød, idet kød indeholder vigtige vitaminer og mineraler samt protein af høj kvalitet. Dette sikrer os alle de aminosyrer, som kroppen ikke selv danner. De proteiner, der findes i kød, er blandt andet vigtige for immunforsvaret og for opbygning og vedligeholdelse af muskler, hud, hår, negle og knogler. Derfor kan du sagtens spise kød som en del af en sund og varieret kost.

Én ting er de ernæringsmæssige konsekvenser af at spise kød, en anden er de miljømæssige.


ER KØD SUNDT FOR KLIMAET?

Kødproduktionen påvirker bevisligt vores klima, idet metangas fra dyrene udledes i atmosfæren. Drivhusgasser har, som videnskaben påviser, den effekt, at de er med til at forandre klimaet i form af opvarmning af vores klode.

Hovedsynspunktet må derfor være, at vi skal spise mindre kød. Men der er ingen grund til at undgå det helt, med mindre du vælger at leve et vegetarisk eller vegansk liv.

Hvis du ikke ønsker at spiser kød, vil du komme til at mangle B12-vitamin, D-vitamin, jern og andre mineraler. Det vil du kunne få fra kosttilskud og grøntsager, men det er ikke lige så nemt for kroppen at optage det i den form. Det har derfor også nogle konsekvenser ikke at spise kød.


MODERNE FLEKSITARER

Vil du gerne nyde godt af kødets værdifulde ernæringsmæssige bestanddele og samtidig passe på klimaet, så kan løsningen være at gå fleksitarvejen. Her kombinerer du de mange skønne og sunde veganske retter med kødbaserede retter nogle gange om ugen. Det er der intet modsætningsforhold i. De fleste af os lever allerede efter en kostplan, hvor der nogle dage er kød på bordet, mens der andre dage ikke er. Det er fleksitarisme i en nøddeskal og den filosofi, som Bonzo har bygget sit sortiment op efter.

Bonzo har fem klassiske færdigretter, hvor kød indgår i sortimentet – og de er alle samtidig fyldt med grøntsager.

Det er enkelt at øge mængden af grønt ved at kombinere en Bonzo kødbaseret færdigret med en af Bonzos veganske færdigretter. Alle Bonzos simreretter kan kombineres på den måde, som du har lyst til.


gullasch med kartoffelmos med spinat nem mad fra bonzo måltider

OKSEKØD

Oksekødet fra Bonzo kommer fra kødkvæg, som har gået i naturen og spist alle de naturlige fødeelementer – altså et varieret udbud, som sæsonen tilbyder. Det giver den kødsmag, vi kan lide. Vi bruger alle dele af oksen – også krølfedtet, som i mindre mængder er gavnligt for kroppen. Det er vigtigt, at det er små mængder, idet det ellers hurtigt bliver omdannet til fedt i vores egen krop! Men forskning viser, at animalsk fedt er ”brain food” og en meget vigtig del af vores ernæring. Oksekød bidrager i høj grad med vigtige næringsstoffer, som protein, og med kernestoffer som B12-vitamin, A-vitamin og B1-vitamin m.v. Derfor er kød sundt og et vigtigt kostelement.

Prøv Bonzos skønne Okse Gullasch sammen med Bonzos pragtfulde Ragú de Fagioli. Et perfekt fleksitar mix, hvor bønnerne sammen med gullaschen går hånd i hånd.


SVINEKØD

Svinekødet kommer ligeledes fra grise, som er vokset op i naturlige omgivelser, hvor der er plads til at leve et ”rigtigt” griseliv. Naturlige fødeelementer giver den rigtige smag. Svinekød indeholder ligeledes vigtige næringsstoffer, proteiner, B12-vitamin, A-vitamin, B1-vitamin osv. og er et vigtigt kostelement.

Prøv Bonzos Hvide bønner med røget bacon, hvor vi bruger den gode røgede bacon i gode stykker til at skabe en skøn, smagfuld bønneret. Vil du fuldende retten – eller har du måske en lille smule tømmermænd – så prøv at servere den skønne simreret med et spejlæg.

Hos Bonzo finder du mange skønne færdigretter – de fleste veganske, men fem af simreretterne er kødbaserede retter.

hvide bønner med røget bacon baked beans fra bonzo

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.