GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Gæstemad der kan laves i forvejen

Udnyt traditionelle måder at konservere mad, til når du skal have gæster, men ikke har meget tid til madlavning hverken dagen før eller samme dag.

festmad der kan laves i forvejen

Uanset hvem du har inviteret over, vil du gerne have, at den mad du serverer er både lækker, men også serveringsklar på det rette tidspunkt. Det er fuldstændig ligemeget at have slidt timer i køkkenet, hvis maden ikke er klar, når du har bedt gæsterne tage plads ved bordet.
Men madlavning i festtøj er oftest hverken praktisk eller en garanti for, at festmaden ikke også kommer på festtøjet. Hvad, du har brug for, er noget lækkert mad, der næsten kan lave sig selv, lige inden gæsterne ankommer, uden at dit køkken behøver at ligne en efterladt byggeplads, når maden bliver serveret.

Lad os introducere dig for komboen med Bonzo Brasseri og One Pot – fantastisk festmad, som nemt kan laves i forvejen eller kort tid inden, at gæsterne kommer.

Lav fransk mad, der er 95 % færdiglavet, når dine gæster ankommer

festmad der kan laves i forvejen

Nu er der en løsning til dig, der gerne vil servere smagsrige retter med oksekød eller kylling med lækker italiensk one pot tilbehør. 

Bliv ikke overrasket, hvis dine gæster tror, at du har brugt adskillige timer i køkkenet. (Bare rolig. Vi skal nok lade være med at fortælle dem, at maden var færdig på 20 minutter, og at du stadig kunne få ryddet det sidste af hjemmet, mens maden passede sig selv).

Bonzo tilbyder, at du kan lave lækre simreretter, der inkluderer alle de ingredienser, som der tager en krig at både finde og handle ind og tilberede. Simreretterne skal varmes op, lige inden eller lige efter, dine gæster er ankommet. 

Det er traditionel mad, konserveret efter traditionelle metoder uden e-numre.

Hele hemmeligheden til at maden er frisk og fuld af smag, og uden tilsætningsstoffer, finder man i tilberedningsmetoden. Metoden hedder henkogning. Vi har skrevet en uddybende artikel om henkogning ← her.

Fire anbefalinger til festmad, der kan laves i forvejen

Osso Buco med trofiette pasta med basilikumpesto. Denne brasseriret med kalvekød fra skanken, der er braiseret med urter, tomat og krydderier, er svær at komme uden om.

Poulet Basquaise Piperade – herlig mad fra Baskerlandet – med pasta freqola med broccoli. Hvis du vil servere kylling til festen, der smager af sydens Frankrig, er dette retten du bør vælge.

Blaquette de veau med basmatis med Karl Johan svampe. Forklædt i enkle farver gemmer sig en smagsoplevelse, der vil gøre dig til en fest vært, der mestrer at stå i køkkenet.

Boef Bouguignon med klassisk ditalini med bønner. Når først du har sluppet denne okse fri på folks tallerkener, er der ingen vej tilbage på forespørgslerne fra dine gæster. “Du bliver nødt til at invitere os til middag igen – snart”.

Heldigvis kender du nu nogle klassiske retter, du kan lave i forvejen, så det ikke er så stor en indsats, som man nødvendigvis skulle tro.

Så lad os se på, hvor nemt Bonzo gæstemad, der kan laves i forvejen, egentlig er, at lave.

Sådan tilbereder du Bonzo mad, inden gæsterne kommer

Retterne er blevet kokkereret for dig. Du skal vitterligt bare åbne glasset, hælde det i en gryde og varme det op. One pot retterne tilbereder du i kogt og letsaltet vand. Når brasserie-retten er opvarmet, og one-potten er klar, er måltidet serveringsklart til dine gæster direkte på tallerkenen.

TIP til at undgå at få brasseriemad på dit tøj: Hæld indholdet op i gryden, inden du har taget festtøj på, og vent med at at tænde for varmen, til så det passer med spisetiden.

Uanset om I har inviteret to, fire, ti eller tyve personer til bords, er det nemt at lave maden til gæsterne i forvejen. Og her snakker vi ikke om at stå i køkkenet flere timer dagen før og lave mad, som en lækker simreret. Vi snakker om at lave maden, lige inden gæsterne kommer, eller varme den op, mens de står og får sig en velkomstdrink.
Når du har hældt maden fra glassene i gryden, er glassene klar til at blive smidt i glascontaineren og blive genbrugt.

Undgå at bruge tid i supermarkedet eller på tidskrævende online indkøb

Hvis du vælger at bestille Bonzo mad et par dage inden jeres middag, kan du have overstået indkøbet af hovedretten på én og samme hjemmeside. Du behøver ikke at planlægge en tur i supermarkedet. 

Maden bliver leveret til jeres hoveddør, og tager ikke plads i køleskabet, hvor alt det mad man skal lave timer forinden fylder i køleskabet. Plads, der kunne være brugt bedre til drikkevarer. 

Fordi maden er henkogt, skal du heller ikke bekymre dig om udløbsdato, fra du har bestilt og modtaget maden, til du skal servere den for din gæster til festen. Du kan sagtens bestille mad til næste fest og næste fest igen, uden frygt for, at madens holdbarhed udløber.

Afsluttende kommentarer

Gæstemiddage kan være unødvendigt stressende at klargøre hjem og mad til. Du kan score en masse points ved at lave maden selv, hvis du vælger at servere Bonzos brasserie-serie. Det tager ikke lang tid. Det er festmad, der kan laves i forvejen, men du behøver ikke at bruge timer på det dagen inden. Det tager maks 20 minutter, hvis du også inkluderer, at vandet skal bringes i kog.
Hvis du ikke ved, om dine gæster kan lide det, kan du altid bestille et par til dig selv inden for at finde ud af hvilken ret, du skal forkæle dem med.

Velbekommen, og god fest fra hele Bonzo teamet.

 • coq au vin nem fransk mad fra bonzo brasserieFransk mad Coq Au Vin Brasserie fra bonzo

  Coq au Vin med basmatiris

  2-3 portioner / ca. 1500 g

  263 DKK
  Læs mere

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.