GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Gourmet fastfood – nemt og godt

Gourmet fastfood! Kan det lade sig gøre? Ja det kan det – det er Bonzo et lysende bevis på, ikke mindst vores One Pot, som bare kræver en gryde og et blus

Fastfood har ikke det bedste ry. Men hos Bonzo går vi i høj grad ind for fastfood – nemlig i den version, som vi kalder Gourmet Fastfood. Med Bonzo’s One Pot gourmet fastfood får du et superlækkert måltid på få minutter, og det eneste du skal bruge, er en gryde, vand og måske lidt olie. Der er 17 herlige varianter at vælge imellem, og de dækker helt spektret fra pasta over ris til kartofler og linser, så du kan nemt finde en variation, som du kan lide.

Bonzo One Pot gourmet fastfood er kendetegnet ved, at du blot skal komme indholdet af posen i en gryde sammen med vand og lidt olie. Herefter koges retten op, og den skal så stile og roligt stå og samle sig i gryden på et sagte blus. Et kvarters tid – så har du en lækker frokost eller aftensmad i gryden.

One Pot betyder jo ”Én gryde”, og det er helefidusen: Retten tilberedes i en enkelt gryde, så den kræver ikke noget stort samtalekøkken med et kæmpekomfur, men kan tilberedes både på campingturen, på båden eller derhjemme, hvor du kan få dig et lækkert måltid uden at bruge hele køkkenets arsenal af gryder og pander.

Med One Pot kan du komme hele spektret rundt inden for gourmet fastfood. For eksempel med en lækker risotto med svampe og trøffelolie, en spaghetti ”Assasinata” med godt med smæld på smagen, eller en herlig kartoffelmos med spinat. De 17 forskellige slags rummer noget for enhver smag.

 • risotto med karl johan svampe færdigretter fra bonzorisotto med karl johan svampe fra bonzo

  Risotto med Karl Johan svampe

  2-3 portioner / ca. 900 g

  64 DKK
 • spicy spaghetti assassina bonzo færdigretterspicy spaghetti assassina fra bonzo

  Spicy spaghetti “Assassina”

  2-3 portioner / ca. 850 g

  64 DKK
 • linguine pasta med pesto genovese færdigretter fra bonzolinguine pasta med pesto fra bonzo

  Linguine med Pesto Genovese

  2-3 portioner / ca. 950 g

  64 DKK
 • siciliansk couscous med zucchini squashsiciliansk couscous med zucchini squash

  Couscous med squash fra Italien

  2-3 portioner / ca. 800 g

  64 DKK

Gourmet fastfood har en lang historie

I dag tænker vi mest på burgere og hurtig Kina take aways, når vi tænker på fastfood. Og ordet kom da også først ind i de engelske ordbøger i 1951, men vidste du, at fastfood i virkeligheden har en lang og stolt historie?

I oldtiden spiste nogle af de første kristne, kopterne, noget vi godt vi betegne som gourmet fastfood, når de i fastetiden spiste friturestegte kugler af malede bønner – forløberen for vore dages falafel. Og de fleste romere spiste fastfood hver dag. I det gamle Rom havde de færreste huse på grund af brandfaren deres eget køkken, og derfor spiste de i de mange små restauranter og spisekøkkener, som lå på ethvert gadehjørne. Grød med fiskesovs, små salater og gryderetter – retter, som vi genfinder i det italienske køkken i dag.

Og sådan kunne vi blive ved helt op til moderne tid, hvor englænderne spiser Fish & Chips og emigranter fra Hamburg opfandt det, der senere blev til burgeren.

One Pot Gourmet fastfood – brugt på ekspeditioner

One Pot Gourmet fastfood bygger således videre på en lang tradition, hvor mennesker har haft behov for at kunne stille sulten i hurtige retter, som samtidig var sunde, lækre og fyldt med energi.

One Pot har sin helt egen historie i fastfood’ens forunderlige verden. Siden 2007 har den italienske producent leveret One Pot til den internationale rumstation ISS, og de er meget stolte af på den måde at have bragt italiensk gourmet fastfood helt til stjernerne!

 • pasta pappardelle med karl johan svampepappardelle pasta med karl johan fra bonzo

  Pappardelle med Karl Johan svampe

  2-3 portioner / ca. 850 g

  64 DKK
 • orecchiette pasta med vegansk bolognese færdigretter fra bonzoorecchiette pasta med vegansk bolognese færdigretter fra bonzo

  Orecchiette med vegansk bolognese

  2-3 portioner / ca. 800

  64 DKK
 • Polenta med Middelhavets krydderier

  2-3 portioner / ca. 1300 g

  64 DKK
 • klassisk italiens minestrone suppeklassisk italiens minestrone suppe

  Minestrone suppe – klassisk italiensk

  2-3 portioner / ca. 1300 g

  64 DKK

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.