GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bonzos Hvide bønner med røget bacon!

Hvide bønner er en skøn bælgfrugt, som er fantastisk sund, mættende og god for vores fordøjelse.

De hvide bønner er lidt sundere end de brune bønner. Proteinindholdet er 15-20 procent højere, og der er flere fibre i dem og ekstra mange vitaminer og mineraler.

Hvide bønner er en særdeles god kilde til B-vitaminer, fx B-vitaminet folat. Folat er blandt andet vigtig for dannelsen af røde blodlegemer, der skal fragte ilt rundt til kroppens organer. Endvidere er hvide bønner en super kilde til kalium, der har central betydning for hvert eneste hjerteslag. Får du for lidt kalium i kosten, viser forskning, at du har en øget risiko for forhøjet blodtryk og hjerteslag.


hvide bønner med røget bacon baked beans fra bonzo

HVIDE BØNNER FRA BONZO – SÅ ER DER TAGET HÅND OM DET HELE

Hvide bønner skal tilberedes grundigt ved udblødning og opvarmning og er særdeles velegnede til sammenkogte simreretter som Bonzos. Her har vi taget hånd om den optimale tilberedning, så du undgår at bruge tid på udblødning. Bonzos simreret med bønner er klar på blot 10 minutter.

Bonzos Hvide bønner med røget bacon er en rigtig skøn ret, hvor vi bruger den røgede bacon til at skabe en pragtfuld intens smag i de hvide bønner.

Baconstykkerne er store chunks med smag og bid, som går perfekt til tomatsovsen og de hvide bønner. En ret man kan spise dagen lang…


TIL MORGENMAD

Servér Bonzos Hvide bønner med røget bacon på ristet brød og med et spejlæg til. ”Cooked breakfast” vil man kalde det i England. En virkelig power morgenmad, hvortil du eksempelvis kan stege nogle friske tomater. Så bliver det ikke bedre!

TIL FROKOST

Kog, steg eller grill en pølse og servér Bonzos Hvide bønner med røget bacon til. Helt enkelt – eventuelt med godt brød til.

SOM MIDDAGSMAD

Stegt laks og Bonzos Hvide bønner med røget bacon. En fantastisk kombination – den røgede bacon smager fantastisk godt til laksen. Man kan købe fersk laks mange steder – også i frossen stand. Det er let og hurtigt at optø et stykke fersk laks og stege det på panden. Læg først skindsiden mod panden 3-4 minutter og vend den derefter. Laksen skal have max 10 min på panden. Samtidig opvarmes de hvide bønner. Velbekomme!

hvide bønner med bacon baked beans fra bonzo

vegansk ragu di fagioli fra bonzo

HVIDE BØNNER PÅ VEGANERVIS

Bonzo har også veganske simreretter med hvide bønner. Blandt andet Ragú di Fagioli, som består af hvide bønner, peberfrugter, gulerødder og løg. En dejlig ret med masser af skønne, sunde bønner.

Fagioli al Forno er også en vegansk ret med bønner, hvor tomater og peberfrugter fylder mere end selve bønnerne. Fagioli al Forno er skøn sammen med Bonzos Hvide bønner med røget bacon. Nyd en stor og dejlig portion!

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.