GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Kødsovs

Bonzos kødsovs – Bolognese til hele familien

Kødsovs i tomatsovs – pasta bolognese med parmesanost. Så har vi den mest populære færdigret til hele familien. Kødsovsen som kan gå til alle typer af pasta – spaghetti, penne, skruer osv. Når man tilbereder en kødsovs, er det naturligvis vigtigt, at kødet bliver tilberedt nænsomt, så det ikke bliver tørt og kedeligt. Hos Bonzo tilbereder vi Bonzos Kødsovs med en kødfars, som består af oksekød og svinekød. Det er den klassiske kombination, som sikrer, at kødet beholder sin smag og væde ved nænsom tilberedning.


BONZOS KØDSOVS – HELE FAMILIENS FAVORIT

Tomatsovsen er den klassiske med basilikum og lidt oregano. En helt klassisk simreret, som opbevares bedst i et henkogningsglas, hvor retten får lov til at sætte sig og beholde den skønne friske smag

Bonzos klassiske kødsovs med tomat serveres typisk med spaghetti og reven parmesanost. Som alle andre af de lækre simreretter fra Bonzo er den naturligvis fri for konserveringsmiddel – og i stedet fyldt med de lækreste kvalitetsråvarer.

Børnene er vilde med Bonzos Bolognese, og de spiser, indtil der ikke er mere. Ja, Bonzos kødsovs bliver hurtigt hele familiens favorit.

Bolognese med pasta Cavatelli nem mad fra bonzo

klassisk bolognese fra bonzo

BONZOS KØDSOVS MED LÆKKERT SIDEDISH TILBEHØR

Bonzos kødsovs – eller bolognese – tager kun 10 minutter at tilberede. Servér kødsovsen sammen med Bonzos Fuldkornspasta – vegansk og økologisk. Det er en lækker variant i Bonzos Sidedish serie. Det tager mindre end 10 minutter at koge den ”al dente”, og sammen med kødsovsen i tomat er det en livret for hele familien – og et fuldgyldigt måltid på 10 minutter!

Tilbehøret kan varieres. Husk, at det ikke altid behøver at være pasta. En skøn gang Bulgur-Quinoa Mix fra Bonzo Sidedish er en rigtig god variant – mættende og super sund.

Eller prøv Perlebyg eller Hvedekerner. Bonzo Sidedish har dem forkogte, så det blot tager 10 minutter at tilberede et spændende måltid. Bonzo Sidedish giver dig mange valgmuligheder – det er en omfattende serie af tilbehør, som blot tager 10 minutter at tilberede. Og så er Bonzo Sidedish økologisk og vegansk.


KOMBINER MED ANDRE BONZO SIMRERETTER

Færdigretter fra Bonzo kan kombineres. Du kan for eksempel servere veganske simreretter sammen med kødretter, eller du kan holde dig til rent veganske retter.

TIP: Prøv at servere Bonzos Chili con Carne sammen med kødsovsen. Så får retten en helt ny spændende vinkel – super lækkert.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.