GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Løg – en styrkende super food!

Løg fortjener en status som styrkende super food. Derfor bør løg have en central plads i ethvert måltid – gerne dagligt, men som minimum adskillige gange om ugen. Løg tilfører i mere end en forstand dine forskellige retter saft og kraft. I Ragú di Fagioli fra Bonzo er løg en vigtig ingrediens – læs mere om den dejlige simreret nedenfor.

Super food eller super frugt/grøntsag er betegnelsen for frugter og grøntsager, som har meget at byde på med hensyn til indhold af vitaminer og mineraler. Disse frugter og grøntsager ligger som regel i toppen af sundhedsskalaen.

LØG – EN STYRKENDE SUPER FOOD MED MANGE KVALITETER

Løget får sin friske kant fra indholdet af æteriske olier, som tilmed er et ernæringsmæssigt pletskud, der blandt andet hjælper med at holde luftvejene fri for bakterier og virus og holder fordøjelsen i gang . Olierne, der både kan rive i næsen og sætte gang i tårekanalerne, er kun en af de ernæringsmæssige trumfer, som løg tilbyder. 

Løg er en god kilde til vitaminer, inklusiv C, B6, B1, K og H. De indeholder også store mængder folinsyrer, fibre, svovl og flavonoider, samt vigtige mineraler, såsom: krom, magnesium, kalium, fosfor og kalcium.

Løg kan simpelthen alt, fra at forebygge blodpropper, fordi de er med til at afholde blodpladerne i vores blod fra at danne propper, når blodet bliver tykt, til at afbalancere ens kolesterol, ligesom det virker anti-inflammatorisk og som antioxidant. Løg kan også være med til at hjælpe med at bekæmpe allergier og styrker hjertet. Mange kender også historierne fra den engelske flåde i kolonitiden, hvor løg var med til at holde skørbug fra livet ombord på skibene – det var det høje indhold af C-vitamin, der havde effekt her. Derfor er løg simpelthen et must! Og derfor anvender Bonzo løg i de fleste simreretter – i større eller mindre omfang.


RAGÚ DI FAGIOLI FRA BONZO

Prøv Bonzos Ragú di Fagioli – vores bønne ragout med masser af bønner og løg sammen med peberfrugter og gulerødder. Det er en skøn, nærende og styrkende simreret – ægte vegansk og 100% naturlig!

Er du til kød, er Ragú di Fagioli fantastisk som tilbehør til en grillet pølse eller en skøn bøf.

Ragú di Fagioli giver i det hele taget masser af kreative muligheder i køkkenet. Du kan for eksempel også svitse en svinemørbrad – krydr den med salt og svits den hel – og derefter skære den i 2 cm tykke skiver. Læg den i et fad med Ragú di Fagioli over og varm retten op i ovnen på 160 grader, indtil retten er gennemvarm. Drys med ost – parmesan eller blåskimmel eller anden god ost, som du kan lide, når retten kommer varm ud af ovnen. Lad den hvile 5-10 minutter før servering. God fornøjelse.

vegansk ragu di fagioli fra bonzo

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.