GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

One Pot

One Pot retter er populære – og har altid været det. At lave en One Pot ret er nemlig let, hurtigt og lækkert. One Pot bliver tilberedt på én gang og i én gryde/pande. Ved One Pot tilberedning bevares alle smagsnuancerne i retten, og du får et måltid på bordet uden at skulle have gang i hele arsenalet af gryder, potter og pander.

Alle Bonzo’s retter er One Pot retter. Og nu har vi hos Bonzo udviklet en række produkter sammen med vores italienske leverandører, hvor også tilbehøret indgår. Lettere bliver det ikke. Retterne er anderledes end de Bonzo retter, du kender fra glassene, men de er så gode, at vi er stolte over at sætte Bonzo’s navn på!

risotto med asparges og porre færdigretter fra bonzo
risotto med asparges og porre fra bonzo

ONE POT RETTERNE ER HURTIGT KLAR

Alle Bonzo’s One Pot retter tilberedes i princippet på samme måde; vand og olie opvarmes, og indholdet i en One Pot ret tilsættes. Efter en tid og omrøring er retten klar. Alle informationer står på emballagen, så det ikke kan gå galt med tilberedningen. Husk at tjekke, hvor lang tid en ret skal koges – det svinger lidt fra ret til ret.

Bonzo’s One Pot retter er skabt på baggrund af dehydrerede råvarer, som er vakuumpakkede for at bevare råvarernes gode smag. Dehydrering er det samme som tørring, og det er en god gammel måde at konservere råvarer på uden brug af kemi og opvarmning.

Bonzo’s One Pot retter kommer hele vejen omkring det lækre, italienske køkken. Du finder retter med pasta, polenta, kartofler og ris suppleret med de skønneste grøntsager fra Middelhavskøkkenet.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.