GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Peberfrugt – en bombe af sundhed!

Peberfrugt – sundere bliver det næppe. Kaloriefattig og proppet med et imponerende antal gode stoffer. En bombe af sundhed, der blandt andet rummer capsaicin, som har antibakterielle egenskaber og styrker dit immunforsvar.

Peberfrugt har et højt indhold af C-vitamin og er samtidig rig på antioxidanter, som forebygger kræftsygdomme. A-vitamin indholdet stimulerer udviklingen af hud og hår, og det stimulerer immunsystemet, fordøjelsen og cellestrukturen. E-vitaminer, som også findes i peberfrugt, er vigtige for hjertet og kredsløbet

PEBERFRUGT – GRØN ELLER RØD?

Peberfrugter er en bombe af sundhed og smager samtidig virkelig godt. Peberfrugten fungerer som smagsforstærker i sammenkogte retter, hvor den virkelig kommer til sin ret og afgiver alle sine herligheder til retten.

Grøn eller rød peberfrugt? Farven fortæller modenheden.

Den grønne peberfrugt er ikke umoden, men er blot plukket, inden den bliver fuldmoden. Smagen minder lidt om ærtebælg med en let, behagelig bitterhed. Det er stoffet klorofyl, der giver den bitre smag.

Derefter modner peberfrugterne gradvist, hvor de til sidst bliver røde og søde.

Den gule peberfrugt kan være et mellemtrin mellem den grønne og røde farve i modningsprocessen, men som regel er de gule udviklet, så de bliver gule, når de er modne, og de bliver derfor aldrig røde. Modne gule peberfrugter er ligeledes søde og sprøde i smagen.


PEBERFRUGT I BONZOS SIMRERETTER

Hos Bonzo bruger vi ofte peberfrugter i vores veganske retter – netop for at udnytte den skønne sundhed og smag. I Bonzos Arrabiata simreret har vi fokuseret på peberfrugten sammen med chili, aubergine og tomat. En skøn kraftig vegansk ret, der kan nydes kold eller opvarmet.

Prøv at servere Arrabiata kold til godt brød – helt enkelt. Englene vil synge. Eller varm glassets indhold i en gryde, mens du koger en portion pasta, og servér det hele straks, evt. med skiver af snackpeberfrugt og lidt frisk timian.

Arrabiata er også fremragende som antipasti. Spis grissini eller tynde skiver ristet brød til og servér evt. sorte, udstenede oliven ved siden af.

Mulighederne er mange – Velbekomme!

arrabiata med pasta

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.