GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bonzos færdigretter

Bonzos simreretter kan tilberedes på flere måder, men grundlæggende er der to måder at foretage tilberedning af færdigretter på – enten i en gryde under omrøring eller i en mikrobølgeovn.

BONZOS FÆRDIGRETTER I GRYDE

Hæld glassets indhold ud i en gryde. Brug en ske til at hjælpe retten ud af glasset. Ofte er indholdet så kraftigt, at man skal bruge en ske for at få det kolde indhold ud.

Et enkelt trick er, at man stiller det fyldte glas i en gryde og åbner for den varme hane. Det varme vand varmer hurtigt glasset lidt op, så retten lettere slipper indersiden af glasset og nemmere kommer ud i gryden. Den metode er blandt andet god til Bonzos kødboller, da vi gerne vil have, at kødbollerne kommer hele ud i gryden.

Når indholdet er kommet i gryden, varmes retten forsigtigt op ved jævn varme, under jævnlig omrøring. Retten må ikke spilkoge. Da retten også kan spises kold, behøver du blot at varme retten op til den temperatur, du ønsker at spise den ved. Den skal ikke koge for at være klar til at spise.

kødboller fra bonzo færdigmad

funghi con pomodori måltid nem mad fra bonzo

BONZOS FÆRDIGRETTER I MIKROBØLGEOVN

For at undgå at retten griser i mikroovnen, kommer du retten op i en åben plastskål og placerer den i mikrobølgeovnen. Varm den op til den varmegrad, du ønsker.

Du kan også blot skrue låget af glasset og opvarme retten i selve glasset. Glasset holder fint til det, men retten kan risikere at ”sprutte” lidt over.

OPVARMNING I ALMINDELIG OVN

Du kan også fint opvarme retten i en bageovn, men husk at røre i retten, hvis ikke du placerer den i et vandbad, som er en meget skånsom måde at varme retten op på. Ved vandbad sætter du fadet med retten i et lidt større fad med vand, som skal nå op ad siden på fadet med retten. Ovnen varmer så vandet op, der igen varmer retten op på en meget nænsom og god måde. Vandbad er en rigtig god metode, hvis du skal varme flere glas op – så placerer du blot glassene direkte i vandbad. Husk at tage lågene af. 

Velbekomme!

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.