GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Børnekasse Classic

4 måltider til 2 børn

4 portioner svg icon

Måltider

16 minutter

Klar på

426 kr.

1 stk. svarer til 4 måltider til 2 børn.

2 stk. svarer til 8 måltider til 2 børn.

Ragú di Fagioli × 2

Ragú di Fagioli med masser af hvide bønner, peberfrugt, løg, gulerødder og tomater er en ret, der laves over hele Italien, og hver egn – ja, hver enkelt husmor – varierer den efter, hvad der er ved hånden.

Kødboller

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! Børnene elsker de lækre boller i tomatsovs, og du vil også selv nyde de lækre smagsnuancer.

Chili con Carne

Chili con Carne er en fyrig symfoni af skønne bønner, kød, tomater, varme krydderier og chili – en rigtig klassiker fra Mellemamerika, som alle elsker.

Basmatiris med svampe

Basmatiris med Karl Johan svampe er en skøn og smagfuld ret, som indeholder svampen, italienerne elsker.

Bolognese

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

Fuldkornspasta

Fuldkornspasta er til dig, der elsker et ægte italiensk pastamåltid, og som samtidig gerne vil spise så sundt som muligt. Hele 8 % fibre finder du i denne fuldkornspasta.

Majspasta

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

En skøn og varieret måltidskasse med fokus på børnenes livretter. Kassen indeholder 4 børnevenlige måltider ideelle til køkkenskabet de dage, hvor det bare gerne må være nemt.

  • 1 ✕ Kødboller (DK1029)
  • 1 ✕ Majspasta (DK2187)
  • 1 ✕ Chili con carne (DK1135)
  • 1 ✕ Basmatiris med svampe (DK1883)
  • 1 ✕ Bolognese (DK1036)
  • 1 ✕ Fuldkornspasta (DK1258)
  • 2 ✕ Ragú di Fagioli (DK1067)
Mere om retten

Vi har samlet en håndfuld af børnenes livretter i denne måltidskasse. I får fred omkring aftensbordet, glade unger og får samtidig lokket en masse god og sund mad i dem! Så bliver det ikke bedre.

Kødboller i tomat er en behagelig, krydret – men ikke for krydret – ret, som alle børn kan lide. Det er en ret, der kan redde enhver ulvetime, og samtidig ved du, at du serverer noget virkelig godt for børnene. Hemmeligheden bag den gode smag er, at vi bruger det bedste kød, hakker det fint og rører det med lækre krydderier, så bollerne får en god, nuanceret smag af middelhavskøkkenet. Samtidig er både boller og sovs krydret, så de også passer til børns sarte smagsløg – og derfor er Bonzo kødboller i tomatsovs en sikker fuldtræffer hos de små.

Kombiner den med glutenfri majspasta eller server med brød, kartofler, ris. Ekstra grønt i form af rå gulerodsstave, friske ærter, peberfrugt i strimler eller andet passer også fint til.

Med Chili con Carne er vi taget et smut til Mellemamerika. Alle kan lide kombinationen af de møre, røde bønner, det lækre kød og den smagsrige sovs, som har simret med tomater, skønne krydderier og chili. Retten er rustik, fyldt med duft af spidskommen og andre varme krydderier. Server med One Pot Basmatiris med svampe og få et duftende, velsmagende måltid, der også passer til de smås smagsløg.

Bolognese er familieklassikeren over alle. Hvad enten vi kalder den ved sit rigtige navn, Bolognese, eller blot siger, at vi skal have pasta med kødsovs, så er det en ret, der kommer på bordet ofte i de fleste hjem. Og med god grund, for den smager godt, rummer både gode proteiner og sunde grøntsager, og serveret med en god fuldkornspasta udgør den et sundt og fuldt dækkende måltid.

Ugens grønne måltid kommer fra Bonzo Ragù di Fagioli – en klassisk italiensk bønnestuvning, der bare smager godt. I Ragú di Fagioli kombineres de sunde bønner med friske grøntsager. Vi har brugt gulerødder, løg, peberfrugt og tomat. Det giver en stor spredning af smags- og aromastoffer, sådan at du både får noget sødligt fra løg og gulerødder, friskt og skarpt fra peberfrugterne og den typiske fyldige tomatsmag.

Server den gerne med friskkogte grøntsager, en grøn salat og et stykke brød.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.