GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Børnekasse Vegan

4 måltider til 2 børn

4 portioner svg icon

Måltider

16 minutter

Klar på

387 kr.

1 pakke svarer til 10-15 portioner / 5 måltider til 2-3 personer

2 pakker svarer til 20-30 portioner / 5 måltider til 4-5 personer

Chili sin Carne

Chili sin Carne med røde bønner, tomater og grøntsager i en herlig krydret sovs er en vegansk udgave af den klassiske mellemamerikanske ret.

Basmatiris med svampe

Basmatiris med Karl Johan svampe er en skøn og smagfuld ret, som indeholder svampen, italienerne elsker.

Vegansk Bolognese

Vegansk Bolognese er en hofret fra Bonzo. Vi har lavet to varianter – en med chili og en uden, så du kan vælge, hvor hot din aftensmad skal være.

Fuldkornspasta

Fuldkornspasta er til dig, der elsker et ægte italiensk pastamåltid, og som samtidig gerne vil spise så sundt som muligt. Hele 8 % fibre finder du i denne fuldkornspasta.

Funghi con Pomodori

Funghi con Pomodori er, som navnet fortæller, en ret med svampe og tomater i centrum, og de bliver suppleret af de lækreste grøntsager.

Ragú di Fagioli × 2

Ragú di Fagioli med masser af hvide bønner, peberfrugt, løg, gulerødder og tomater er en ret, der laves over hele Italien, og hver egn – ja, hver enkelt husmor – varierer den efter, hvad der er ved hånden.

En skøn og varieret måltidskasse med fokus på børnenes livretter i en grøn, vegansk udgave. Kassen indeholder 4 grønne, børnevenlige måltider ideelle til køkkenskabet de dage, hvor det bare gerne må være nemt.

  • 1 ✕ Chili sin Carne (DK1104)
  • 1 ✕ Basmatiris med svampe (DK1883)
  • 1 ✕ Vegansk Bolognese (DK1692)
  • 1 ✕ Fuldkornspasta (DK1258)
  • 1 ✕ Funghi con Pomodori (DK1142)
  • 1 ✕ Majspasta (DK1371)
  • 2 ✕ Ragú di Fagioli (DK1067)
Mere om pakken

En superlækker måltidskasse til jer, der gerne vil leve grønt og sundt på en børnevenlig måde! Vi har samlet nogle af børnenes livretter i vegansk udgave. Du kan glæde dig til glade ansigter omkring spisebordet, når du serverer disse retter.

Chili sin carne er en søster til den berømte ret chili con carne – det er den samme ret, men uden kød. Proteiner og fylde får du i stedet fra de møre, røde kidneybønner, som lægger en god bund i retten. Simreretten er fyldt med grøntsager – Vi har brugt både gulerødder, peberfrugt og tomater i retten for at få den rigtige smagssammensætning frem og for at få fylde og en god mundfølelse i retten. Den krydrede duft kommer blandt andet fra spidskommen; og selv om retten er krydret, er den perfekt til ungernes smagsløg! Server sammen med One Pot Basmatiris med svampe og få en vidunderligt krydret og duftende ret.

Vegansk Bolognese er en fantastisk variant af den klassiske bolognese – blot har vi undladt det traditionelle kød og erstattet det af førsteklasses grøntsager, så du får en fyldig og mættende ret, som du kan servere med stolthed. Vi foreslår at servere den sammen med Fuldkornspasta. Giv gerne ekstra grønt i form af stave og strimler af gulerødder, peberfrugt, bladselleri og andet til.

Ragù di Fagioli – en klassisk italiensk bønnestuvning, der bare smager godt. I Ragú di Fagioli kombineres de sunde bønner med friske grøntsager. Vi har brugt gulerødder, løg, peberfrugt og tomat. Det giver en stor spredning af smags- og aromastoffer, sådan at du både får noget sødligt fra løg og gulerødder, friskt og skarpt fra peberfrugterne og den typiske fyldige tomatsmag.

Server den gerne med friskkogte grøntsager, en grøn salat og et stykke brød.

Funghi con Pomodori er en lækker simreret med svampe i tomatsovs. Den kan bruges bredt i køkkenet, enten som den er eller som en del af en anden ret. Den kan spises kold eller opvarmet. Kold er den fantastisk på ristet brød. Prøv for eksempel at riste skiver af flutes i ovnen med lidt olie og knust hvidløg, og servér svamperetten på brødet. Du kan også bruge den på hjemmelavet pizza og i lasagne.

Her foreslår vi at servere den opvarmet sammen med majspasta, som er en mild og fin pasta fri for gluten.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.