GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos

2-3 portioner / ca. 1850 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

263 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 1850 g

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon er en af de ikoniske retter fra det franske borgerkøkken. Oksekød simrer længe i en sauce med rødvin, gulerødder og løg og serveres klassisk med glaserede perleløg – en herlig ret med en dyb smag og skøn aroma, og en flot ret til både gæstebud og weekendhygge med familien.

Ikke på lager

Kartoffelmos med Karl Johan svampe

Kartoffelmos med Karl Johan svampe forener kartoflens blide smag med de fornemme Karl Johan svampes aroma og karakter.

Insufficient stock

Midlertidigt udsolgt

Boeuf Bourguignon er en ret fra det franske borgerkøkken, som elskes højt som søndagsmiddag eller til en festlig sammenkomst.

  • 1 ✕ Boeuf Bourguignon (DK1821)
  • 1 ✕ Kartoffelmos med Karl Johan svampe (DK1661)
Mere om retten

Her har vi sat Boeuf Bourguignon sammen med en kartoffelmos aromatiseret med Karl Johan svampe, som tilfører hele måltidet en dejlig konsistens og en dejlig smag. Et kongemåltid, der også gerne må nydes af både store og små prinser og prinsesser!

TIP: Glaser et glas små, syltede løg i smør og sukker og server på måltidet. Sådan gør franskmændene selv.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 15-20 minutter.

Kartoffelmos:

1) Bring ½ l vand og ½ l sødmælk i kog i en gryde.
2) Rør gradvist posens indhold i den kogende væske og kog i ca. 9 minutter, indtil ønsket konsistens.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Boeuf Bourguignon

INGREDIENSER: Oksekød (oprindelse: Frankrig) (53%), rødvin (indeholder SULFITTER), vand, røget Ventrèce-bacon, gulerødder, løg, champignon, perleløg, kalvefond (indeholder GLUTEN), SMØR, MEL, tomatkoncentrat (tomat, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre)), bouquet garni/frisk urtebuket.


Kartoffelmos med svampe

INGREDIENSER: Kartoffelflager (95%), Karl Johan svampe (Boletus edulis) (3%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), hvidløg, persille.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.