GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Campingkassen

6 måltider til 2 campister

Portioner

Klar på

Fri fragt

471 kr.

1 pakke svarer til 10-15 portioner / 6 måltider til 2 personer

2 pakker svarer til 20-30 portioner / 6 måltider til 4 personer

Arrabiata

Arrabiata er smækfyldt med smag – fra auberginer, peberfrugt, tomat og ikke mindst chili.

Ragout al Paccantino

Ragout al Paccantino er fyldt med auberginer og andre grøntsager og er et ægte måltid fra Syditalien.

Funghi con Pomodori

Funghi con Pomodori er, som navnet fortæller, en ret med svampe og tomater i centrum, og de bliver suppleret af de lækreste grøntsager.

Orecchiette med vegansk bolognese

En pasta bolognese er en af de mest populære retter fra Italien, og her har vi tilberedt den i en vegansk udgave og serverer den med orecchiette, en skøn variation af pasta.

Fuldkornspenne i aubergine og tomat

Sund og smagfuld vegansk ret med aubergine, lavet med klassisk italienske kogekundskaber.

Pappardelle med Karl Johan svampe

Pappardelle med Karl Johan svampe er en fantastisk ret. Både på grund af pastaen og de lækre svampe, som begge er sikre hits i det italienske køkken.

Grøn ærtepasta

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Nyd 6 velsmagende retter perfekte til campingferien, teltturen eller vandreturen. Campingkassen indeholder vores ferie-favoritter som alle kræver lidt eller ingen tilberedning.

Alle retter kan opbevares uden for køl, og passer derfor perfekt til teltturen eller camping, hvor kølepladsen er minimal.

 • 1 ✕ Arrabiata (DK1043)
 • 1 ✕ Ragout al Paccantino (DK1111)
 • 1 ✕ Funghi con Pomodori (DK1142)
 • 1 ✕ Orecchiette med vegansk bolognese (DK1517)
 • 1 ✕ Fuldkornspenne i aubergine og tomat (DK1920)
 • 1 ✕ Pappardelle med Karl Johan svampe (DK1531)
 • 1 ✕ Grøn ærtepasta (DK2156)
Mere om pakken

I Campingkassen finder du 3 glas, som kan spises både koldt og varmt.

 • Arrabiata – en spicy sauce på aubergine og peberfrugt, Brug den på et groft stykke brød som spread i stedet for pesto. Det mætter godt, og har en rundt og fyldig smag med et lille svirp fra chilien.
 • Ragout al Paccantino – en ret, som har sine rødder i Syditalien. Her får auberginen fået selskab af tomater, peberfrugter og løg, og tilsammen udgør ingredienserne en skøn symfoni af smag og duft. Perfekt til en skive brød, gnavegrønt eller opvarmet over en pastaret.
 • Funghi con Pomodori – en ret fyldt med solmodne tomater. Ligesom de foregående retter kan den spises kold på en skive brød, sammen med gnavegrønt eller lunes og kombineres med en pastaret.

Har du et køkken til rådighed eller en trangia med, kan du nemt tilberede vores One Pot retter på campingferien. Det eneste, du skal bruge, er lidt vand og evt. lidt olie. Kassen indeholder 3 One Pot retter og 1 pasta, som kræver en let tilberedning.

 • Orecchiette med vegansk bolognese – pasta bolognese er en af de mest populære retter fra Italien, og her har vi tilberedt den i en vegansk udgave og serverer den med orecchiette, en skøn variation af pasta.
 • Fuldkornspenne i aubergine og tomat – en smagfuld vegansk ret med aubergine som hovedelement. Kan spises som let frokost eller bruges i kombination med en af vores simreretter, så du får en skøn italiensk middag – perfekt med revet, modnet parmesan på toppen.
 • Pappardelle med Karl Johan svampe – en af vores mest populære retter. Karl Johan svampe har en umami-mættet smag og en intens aroma, som gør, at den træder kraftigt igennem i de retter, hvor den bliver brugt. Tilføj blot lidt parmesan til retten for at gøre den ekstra cremet.
 • Grøn ærtepasta – denne glutenfri pasta er fremstillet af økologiske grønne ærter og vand, som nemt kan supplere en af de andre retter for ekstra fylde. Tilbered evt. pastaen direkte sammen med en af simreretterne i glas, hvis du varmer dem op. Så får pastaen lov til at trække ekstra smag fra retten.
Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.