GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Coq au Vin

1-2 portioner / 750 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

199 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 750 g

Midlertidigt udsolgt

Coq au Vin er en klassiker fra det franske borgerkøkken – perfekt, når du vil servere mad à la bonne femme, sådan som franskmændene stadig gør det søndag efter søndag, når familien samles omkring middagsbordet.

Mere om retten

Hvis du vil servere en ægte fransk klassiker, vil Bonzos Coq au Vin være det perfekte valg. Coq au Vin er en ret, som franskmændene har elsket i århundreder, og den vandt især frem under de store franske kokke i 1800-tallet, og siden er den blevet serveret med stor succes på både restauranter og caféer og i private hjem. En gryde med Coq au Vin er en simreret, som alle elsker.

Bonzos Coq au Vin tilberedes af de bedste franske råvarer; kyllingekød og urter krydres og afbrunes, inden det simrer mørt i herlig rødvin, hvorefter retten kommes på glas. Du skal blot komme indholdet i en gryde og varme det godt igennem, hvorefter retten er klar til servering.

Coq au Vin serveres med forskelligt tilbehør – det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag, om man for eksempel foretrækker en god kartoffelmos, ris, brød eller pasta til denne ret. Hos Bonzo har vi flere typer af Sidedish tilbehør, som du kan prøve til denne skønne ret. Prøv for eksempel den glutenfri majspasta, som smager fortræffeligt til den kraftige sauce eller vores One Pot kartoffelmos med spinat og løg. Det er skønne typer tilbehør, som matcher en herlige simreret som coq au vin perfekt, og der er mulighed for frit valg på hylden til at udsøge netop det tilbehør, som I bedst kan lide i familien.

Vælger I pasta til jeres coq au vin, er det en god idé at koge pastaen halvt mør i vand og så tilsætte den halvkogte pasta til retten, hvor den simrer færdig. Det giver saucen en skøn fylde, og pastaen bliver helt perfekt. Et drys parmesan på toppen gør det kun bedre.

Vil du servere retten som på et fransk brasserie, vil det være en god idé at supplere den med en klassisk grøn salat. Vælg forskellige grønne bladsalater og lav en fyldig dressing af lidt olie, vineddike, dijonsennep og en smule honning. Pisk det hele godt sammen og smag til med salt og peber og bland de grønne blade heri.

God appetit.

Prøv også vores Boeuf Bourguignon.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 15-20 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Kyllingekød (oprindelse: Frankrig) 36 %, rødvin (indeholder SULFITTER), vand, gulerødder, løg, champignon, perleløg, kalvefond (indeholder GLUTEN), SMØR, MEL, tomatkoncentrat (tomater, salt, syreregulerende middel: citronsyre).

0
DIN KURV
  • No products in the cart.