GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Coq au Vin

1-2 portioner / 750 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

199 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 750 g

Coq au Vin er en klassiker fra det franske borgerkøkken – perfekt, når du vil servere mad à la bonne femme, sådan som franskmændene stadig gør det søndag efter søndag, når familien samles omkring middagsbordet.

Mere om retten

Hvis du vil servere en ægte fransk klassiker, vil Bonzos Coq au Vin være det perfekte valg. Coq au Vin er en ret, som franskmændene har elsket i århundreder, og den vandt især frem under de store franske kokke i 1800-tallet, og siden er den blevet serveret med stor succes på både restauranter og caféer og i private hjem. En gryde med Coq au Vin er en simreret, som alle elsker.

Bonzos Coq au Vin tilberedes af de bedste franske råvarer; kyllingekød og urter krydres og afbrunes, inden det simrer mørt i herlig rødvin, hvorefter retten kommes på glas. Du skal blot komme indholdet i en gryde og varme det godt igennem, hvorefter retten er klar til servering.

Coq au Vin serveres med forskelligt tilbehør – det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag, om man for eksempel foretrækker en god kartoffelmos, ris, brød eller pasta til denne ret. Hos Bonzo har vi flere typer af Sidedish tilbehør, som du kan prøve til denne skønne ret. Prøv for eksempel den glutenfri majspasta, som smager fortræffeligt til den kraftige sauce eller vores One Pot kartoffelmos med spinat og løg. Det er skønne typer tilbehør, som matcher den herlige simreret perfekt, og der er mulighed for frit valg på hylden til at udsøge netop det tilbehør, som I bedst kan lide i familien.

Vælger I pasta til retten, er det en god idé at koge pastaen halvt mør i vand og så tilsætte den halvkogte pasta til retten, hvor den simrer færdig. Det giver saucen en skøn fylde, og pastaen bliver helt perfekt. Et drys parmesan på toppen gør det kun bedre.

Vil du servere retten som på et fransk brasserie, vil det være en god idé at supplere den med en klassisk grøn salat. Vælg forskellige grønne bladsalater og lav en fyldig dressing af lidt olie, vineddike, dijonsennep og en smule honning. Pisk det hele godt sammen og smag til med salt og peber og bland de grønne blade heri.

God appetit!

Prøv også vores Boeuf Bourguignon.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 15-20 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Kyllingekød (oprindelse: Frankrig) 36 %, rødvin (indeholder SULFITTER), vand, gulerødder, løg, champignon, perleløg, kalvefond (indeholder GLUTEN), SMØR, MEL, tomatkoncentrat (tomater, salt, syreregulerende middel: citronsyre).

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.