GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Forrådskassen

5 måltider til 2-3 personer

Portioner

Klar på

Fri fragt

584 DKK

1 pakke svarer til 10-15 portioner / 5 måltider til 2-3 personer

2 pakker svarer til 20-30 portioner / 5 måltider til 4-5 personer

Pennette med Karl Johan svampesauce

Pennette med Karl Johan svampe sauce er fornem italiensk ret, som indeholder svampen der også var den svenske konge Karl Johan den 14.’s livret.

Funghi con Pomodori

Funghi con Pomodori er, som navnet fortæller, en ret med svampe og tomater i centrum, og de bliver suppleret af de lækreste grøntsager.

Gullasch

Gullasch fra Bonzo med mørt oksekød, tomat og skønne krydderier bringer dig lige ned på den ungarske steppe, hvor retten med kærlighed blev skabt.

Kartoffelmos med løg og spinat

Kartoffelmos med løg og spinat er en cremet og lækker mos med ekstra smagsdimensioner fra de søde løg og den herligt grønne spinat.

Chili con Carne

Chili con Carne er en fyrig symfoni af skønne bønner, kød, tomater, varme krydderier og chili – en rigtig klassiker fra Mellemamerika, som alle elsker.

Basmatiris med svampe

Basmatiris med Karl Johan svampe er en skøn og smagfuld ret, som indeholder svampen, italienerne elsker.

Kødboller

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! Børnene elsker de lækre boller i tomatsovs, og du vil også selv nyde de lækre smagsnuancer.

Basmatiris med mild karry

Basmatiris med mild karry er hentet fra Italiens sydligste del, hvor indflydelsen fra det arabiske køkken er tydelig. Nyd den aromatiske ret og få den indre varme!

Arrabiata

Arrabiata er smækfyldt med smag – fra auberginer, peberfrugt, tomat og ikke mindst chili.

Majspasta

Majspasta er en lækker variant af traditionel pasta. Forskellen er, at den er lavet af majs, der ikke indeholder gluten, så vil du undgå dette og stadig nyde et ægte italiensk måltid, er majspasta den perfekte løsning!

Det er dejligt at have lidt på lager, så der hurtigt og nemt kan komme god mad på bordet! Vi har samlet 5 dejlige måltider, som passer til hele familien.

 • 1 ✕ Funghi con Pomodori (DK1142)
 • 1 ✕ Pennette med Karl Johan svampesauce (DK1852)
 • 1 ✕ Gullasch (DK1012)
 • 1 ✕ Kartoffelmos med løg og spinat (DK1654)
 • 1 ✕ Chili con Carne (DK1135)
 • 1 ✕ Basmatiris med svampe (DK1883)
 • 1 ✕ Kødboller (DK1029)
 • 1 ✕ Basmatiris med mild karry (DK1616)
 • 1 ✕ Arrabiata (DK1043)
 • 1 ✕ Majspasta (DK1371)
Mere om pakken

Når det skal være nemt at få god mad på bordet en travl dag, er Bonzo Forrådskassen lige sagen. 5 skønne måltider, der tiltaler hele familien:

Gullasch med kartoffelmos i vores udgave med løg og spinat er en rigtig smovsemiddag med møre kødstykker i en krydret sovs med bl.a. paprika og tomat.

Pennette med Funghi con Pomodori er til en dag, hvor I har lyst til en kødløs middag, der skal mætte og gøre alle glade omkring bordet. Svampe i en skøn tomatsovs med rustikke Pennette, som er tilføjet italienernes yndlingssvamp, Karl Johan. Kog gerne pastaen halvt mør og derefter færdig i tomatsovsen, det giver en skøn konsistens og smag.

Chili con Carne med Basmatiris krydret med svampe er der kun ét at sige om: Der er kun glade børn om bordet i dag!

Kødboller med Basmatiris er også børnenes favorit! Krydrede kødboller i en rund og mild tomatsovs med masser af grønt passer perfekt til de aromatiske basmatiris, der her har fået et ekstra pift med lidt mild karry.

Arrabiata med Majspasta er et fuldt vegansk måltid. Det er også særdeles velegnet, hvis I vil undgå gluten i jeres mad og samtidig kunne nyde en klassisk pasta.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
 • No products in the cart.