GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Fuldkornspasta

6 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

Økologisk

23 kr.

1 stk. svarer til 6 portioner / 500 g

Fuldkornspasta er til dig, der elsker et ægte italiensk pastamåltid, og som samtidig gerne vil spise så sundt som muligt. Hele 8 % fibre finder du i denne fuldkornspasta.

Mere om retten

Fuldkornspasta fra Bonzo er fremstillet af den bedste, solmodne durumhvede med højt proteinindhold, så du får en pasta i bedste kvalitet. Dertil kommer, at vi har bevaret alle kim- og skaldele fra hveden, så du får en pasta, der opfylder alle kriterierne for et godt fuldkornsprodukt. Der er masser af fibre i denne pasta, som derfor ligger ekstra godt i maven – hele 8 %.

Vidste du, at penne er en pastaform, som har sin helt egen fødselsattest? Den 11. marts 1865 fik pastafabrikanten Giovanni Battista Capurro fra byen San Martino d’Albano syd for Rom patent på at fremstille denne form for pasta, og siden er den i den grad blevet populær. Penne findes i forskellig tykkelse, og vi har hos Bonzo valgt den mest udbredte, Penne Rigate, som er kendetegnet ved, at den holder et godt ”bid” og derfor er nem at koge al dente, som er den perfekte måde at servere pasta på.

Fuldkornspasta – det lyder jo godt, men hvad er fuldkorn egentlig? Når noget betegnes som fuldkorn, så bruger man hele kernen – i dette tilfælde kernerne af durumhvede. Det vil sige den såkaldte frøhvide, hvor stivelsen sidder, skal og klid, hvor de fleste fibre sidder, og det såkaldte aleuronlag, hvor der er masser af protein, mineraler og B-vitamin. Dertil kommer kimen, som er rig på B- og E-vitamin, protein og gode fedtstoffer. Når du vælger Bonzos Sidedish fuldkornpasta, får du altså alt det gode fra hele den solmodne kornkerne.

Bonzos fuldkornspasta er et glimrende tilbehør til alle mange af Bonzos simreretter, hvor den matcher tomatbasen i saucerne perfekt. Du kan også prøve at komme lidt fuldkornspasta i vores veganske tomatsuppe eller anden suppe – det giver god fylde og gør suppen til et fuldt dækkende måltid. Husk et grønt drys af friskhakkede krydderurter på hver portion. God for din krop – og smukt på tallerkenen!

Er du vild med pasta? Så er vores majspasta, rødbedepasta eller ærtepasta måske lige noget for dig.

Sådan gør du

Fuldkornspasta koges i 10-11 min. i rigeligt, letsaltet vand, og drænes herefter.
Serveres varmt som klassisk tilbehør til Bonzo simreretter eller fx koldt i pastasalat.

Opbevaring

Holdbarheden på denne fuldkorns pasta er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.