GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Fuldkornspenne med Karl Johan svampe

2-3 portioner / ca. 750 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 750 g

Fuldkornspenne med Karl Johan svampe er en smagfuld ret, som indeholder svampen der også var den svenske konge Karl Johan den 14.’s livret.

Mere om retten

Karl Johan svampe er smagsgiveren par excellence i denne ret, som benytter sig af en af italienernes mest elskede spise: Karl Johan, eller Porcini svampe, som de hedder på modersmålet. Porcini betyder egentlig ’lille gris’, og navnet hentyder til, at de herlige svampe har et fast kød med en umami-fyldt smag. I mange lande bruges svampene som erstatning til kød, og det skyldes netop deres smag og konsistens.

Vi synes dog ikke, at man skal se dem som erstatning til noget som helst – svampene er herlige i sig selv og bærer prisen hjem som smagssætter i denne ret.
Penne af fuldkornshvede giver fibre og tæller positivt i sundhedsregnskabet. Nyd denne dejlige ret, som hele familien vil elske!

TIP: Prøv med et drys af friskhakket, bredbladet persille på hver portion. Retten får et ekstra pift med det grønne drys – og du får et ekstra skud vitaminer og mineraler, som persille er rig på.

Se flere lækre pastaretter i Bonzos sortiment.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Fuldkornspenne (økologisk durum HVEDE (semolina), vand 12,5%, Karl Johan svampe (Boletus Edulis) 3%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), hvidløg. Indeholder GLUTEN.
Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE og ÆG. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.