GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Funghi con Pomodori

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Funghi con Pomodori er, som navnet fortæller, en ret med svampe og tomater i centrum, og de bliver suppleret af de lækreste grøntsager.

Mere om retten

Funghi con Pomodori – du bliver taget med til hjertet af Italien, når du sætter denne skønne ret fra Bonzo på bordet. Italienerne elsker svampe, og her er de kogt med i en smagsfyldt tomatsovs med grøntsager, så du virkelig føler, at du får et skud af den italienske sensommer, når du spiser denne ret.

Svampe er en vigtig ingrediens i mange retter og bidrager blandt andet med umami-smagen – den karakteristiske, dybe smag, som er med til at lægge en fantastisk klangbund under hele retten. Svampe giver også konsistens og fylde i en ret, og i mange sammenhænge erstatter svampene kød fra dyr, hvilket mange glæder sig over. Denne ret er da også fuldt vegansk og mærket med V-mærket.

Funghi con Pomodori kan bruges bredt i køkkenet. Den kan spises kold eller opvarmet. Kold er den fantastisk på ristet brød. Prøv for eksempel at riste skiver af flutes i ovnen med lidt olie og knust hvidløg, og servér svamperetten på brødet. Pynt med lidt frisk basilikum – så bliver det en herlig snack til et glas vin. Serveret varm er Funghi con Pomodori fin både til frokost og middag. Servér med brød eller prøv nogle af Bonzos lækre Sidedish tilbehør. Vælger du Bonzos majspasta, undgår du gluten, men også vores bulgur-quinoa blanding er et godt valg til denne solduftende ret.

Funghi con Pomodori er en skøn færdigret fri for konserveringsmiddel og spækket med sunde grøntsager og kvalitetsråvarer.
Nyd den som den er direkte fra glasset – kold eller opvarmet – sammen med et stykke groft brød, eller servér retten sammen med f.eks. fuldkornspasta eller havrekerner.

Nyd den som den er direkte fra glasset – kold eller opvarmet – sammen med et stykke groft brød, eller servér retten sammen med f.eks. fuldkornspasta eller havrekerner.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Champignoner (20 %), gril­let rød peberfrugt, grillet aubergine (18 %), tomater (5 %), løg, solsikkeolie, salt, sukker, sort peber, laurbærblade.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.