GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Funghi con Pomodori

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Funghi con Pomodori er, som navnet fortæller, en ret med svampe og tomater i centrum, og de bliver suppleret af de lækreste grøntsager.

Mere om retten

Funghi con Pomodori – du bliver taget med til hjertet af Italien, når du sætter denne skønne ret fra Bonzo på bordet. Italienerne elsker svampe, og her er de kogt med i en smagsfyldt tomatsovs med grøntsager, så du virkelig føler, at du får et skud af den italienske sensommer, når du spiser denne ret.

Svampe er en vigtig ingrediens i mange retter og bidrager blandt andet med umami-smagen – den karakteristiske, dybe smag, som er med til at lægge en fantastisk klangbund under hele retten. Svampe giver også konsistens og fylde i en ret, og i mange sammenhænge erstatter svampene kød fra dyr, hvilket mange glæder sig over. Denne ret er da også fuldt vegansk og mærket med V-mærket.

Funghi con Pomodori kan bruges bredt i køkkenet. Den kan spises kold eller opvarmet. Kold er den fantastisk på ristet brød. Prøv for eksempel at riste skiver af flutes i ovnen med lidt olie og knust hvidløg, og servér svamperetten på brødet. Pynt med lidt frisk basilikum – så bliver det en herlig snack til et glas vin. Serveret varm er Funghi con Pomodori fin både til frokost og middag. Servér med brød eller prøv nogle af Bonzos lækre Sidedish tilbehør. Vælger du Bonzos majspasta, undgår du gluten, men også vores perlebyg er et godt valg til denne solduftende ret.

Funghi con Pomodori er en skøn færdigret fri for konserveringsmiddel og spækket med sunde grøntsager og kvalitetsråvarer.
Nyd den som den er direkte fra glasset – kold eller opvarmet – sammen med et stykke groft brød, eller servér retten sammen med f.eks. fuldkornspasta eller havrekerner.

Nyd den som den er direkte fra glasset – kold eller opvarmet – sammen med et stykke groft brød, eller servér retten sammen med f.eks. fuldkornspasta eller havrekerner.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Champignoner (20 %), gril­let rød peberfrugt, grillet aubergine (18 %), tomater (5 %), løg, solsikkeolie, salt, sukker, sort peber, laurbærblade.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.