GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

KETO Gourmetkasse

4 måltider til 2-3 personer inspireret af Keto

Portioner

Klar på

Fri fragt

796 kr.

1 pakke svarer til 3 portioner á 250 g

2 pakker svarer til 6 portioner á 250 g

Blanquette de Veau

Blanquette de Veau er en klassisk fransk simreret fyldt med smag.

Osso Buco

Osso Buco er simremad, når det er bedst – kalvekød fra skanken, braiseret mørt med urter, tomat og skønne krydderier. Forkæl dig selv, dine venner og familie med denne lækre ret, som du blot skal varme igennem – så er den klar til tallerkenen!

Choucroute

Mange moderne kokke elsker at fermentere grøntsager, og dermed bygger de videre på en århundredgammel tradition, som i Alsace har ført til den berømt ret, Choucroute. Det er surkål med skønt tilbehør – en herlig ret, som du må unde dig selv.

Petit Salé aux Lentilles

Du vil føle dig hensat til den lille bistro i enhver fransk provinsby eller Paris, når du serverer denne Petit Salé aux Lentilles – confiteret grisekød i forskellige udskæringer som pølse m.v., kogt i sauce og med grønne linser som skøn modvægt til kødet. En klassiker fra Auvergne, den franske landsdel med de mange smukke landskaber præget af udslukte vulkaner.

At spise efter KETO, vil sige, at man fokuserer på et minimalt indtag af kulhydrater i kosten og undgår elementer som sukker og stivelse. Vores produkter indeholder minimalt indhold af sukker og gluten, og derfor kalder vi det Keto inspireret. Fokus er stadig lavt indhold af kulhydrater og højt indhold af protein.

  • 1 ✕ Poulet Basquaise Piperade (DK1753)
  • 1 ✕ Choucroute (DK1791)
  • 1 ✕ Blanquette de Veau (DK2064)
  • 1 ✕ Osso Buco (DK1814)
Mere om pakken

Mange mennesker har valgt at spise efter KETO-princippet. Bonzo’s KETO Gourmet Måltidskasse giver dig nem adgang til denne måde at spise på. Og samtidig med at får du de lækreste retter fra vores Brasserie serie på tallerkenen. KETO-princippet bygger på at spise en kost, hvor du får få kulhydrater, men til gengæld masser af proteiner og de nødvendige fedtstoffer, så din forbrænding boostes maksimalt.

Med BONZO’s KETO Gourmet Måltidskasse får du 4 klassiske retter, der gør det til en fest at leve efter KETO.

Hvis I ikke alle sammen omkring bordet spiser efter KETO-princippet, kan I nappe pasta, ris eller kerner fra vores Sidedish-hylde og servere til.

Petit Salé aux Lentilles er rustik borger- og bondemad, når det er bedst. Petit Salé aux Lentilles består af confiteret grisekød, som simrer i en herlig sauce med grønne linser, indtil både linser og kød er dejligt mørt, og saucen har taget smag af det let saltede og smørmøre grisekød, urter og krydderier. Der er flere forskellige udskæringer af grisekød i retten, ligesom den også indeholder smagfulde pølser fremstillet af det lækre grisekød.

Blanquette de Veau er kalvefrikassé på fransk: Det møreste kalvekød i en lækker Sauce Blanquette med creme fraiche. En perfekt KETO-ret, som hele familien vil synes om.

Choucroute serveres oftest som Choucroute Garnie – med lækkert tilbehør af kød, fisk eller fjerkræ. Det er både et spørgsmål om personlig smag og geografi, hvad man foretrækker. I Bonzos version af retten har vi valgt luksusudgaven med confiteret andekød og andepølser. Andekødets fyldige smag passer perfekt til den let syrlige kål, så du både får en vis skarphed i smagen og en herlig andesmag.

Med Osso Buco er vi taget til Italien: Møre kalveskanke i tomatiseret sauce med grøntsager og krydderurter. Nyd retten på en kølig dag – det passer den perfekt til.

TIP: Vil du supplere med ekstra grønt og have lidt mere i maven, vil vi foreslå dig at snitte spidskål helt fint. Brug eventuelt en mandolin, så du kan få helt tynde, sprøde strimler. Dæk din tallerken med et lag spidskål og læg kødretten ovenpå. Så får retten lidt knas, og du bliver med garanti mæt på din KETO-kur.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.