GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

KETO Gourmetkasse

4 måltider til 2-3 personer inspireret af Keto

Portioner

Klar på

Fri fragt

796 DKK

1 pakke svarer til 3 portioner á 250 g

2 pakker svarer til 6 portioner á 250 g

Axoa

Axoa er en meget velsmagende ret fra Baskerlandet, baseret på kalvekød, tomater og piment d’Espelette. Det er en luksus bolognese, som serveres varm med et godt brød eller eventuelt ris, kartoffelmos eller pasta. Rettens særkende fremhæves af et drys friskhakket persille eller andre friske krydderurter.

Poulet aux Morilles

Poulet aux Morilles – kylling med morkler – er en fornem ret fra det franske borgerkøkken, som du nu kan nyde i en raffineret og meget velsmagende udgave fra Bonzo Brasserie. Varm indholdet af glasset med den klassiske ret i en gryde og servér – og du har reddet din familie og dine venner et meget kvalificeret måltid.

Blanquette de Veau

Blanquette de Veau er en klassisk fransk simreret fyldt med smag.

Osso Buco

Osso Buco er simremad, når det er bedst – kalvekød fra skanken, braiseret mørt med urter, tomat og skønne krydderier. Forkæl dig selv, dine venner og familie med denne lækre ret, som du blot skal varme igennem – så er den klar til tallerkenen!

At spise efter KETO, vil sige, at man fokuserer på et minimalt indtag af kulhydrater i kosten og undgår elementer som sukker og stivelse. Vores produkter indeholder minimalt indhold af sukker og gluten, og derfor kalder vi det Keto inspireret. Fokus er stadig lavt indhold af kulhydrater og højt indhold af protein.

  • 1 ✕ Axoa (DK1807)
  • 1 ✕ Poulet aux Morilles (DK1760)
  • 1 ✕ Blanquette de Veau (DK2064)
  • 1 ✕ Osso Buco (DK1814)
Mere om pakken

Mange mennesker har valgt at spise efter KETO-princippet. Bonzo’s KETO Gourmet Måltidskasse giver dig nem adgang til denne måde at spise på. Og samtidig med at får du de lækreste retter fra vores Brasserie serie på tallerkenen. KETO-princippet bygger på at spise en kost, hvor du får få kulhydrater, men til gengæld masser af proteiner og de nødvendige fedtstoffer, så din forbrænding boostes maksimalt.

Med BONZO’s KETO Gourmet Måltidskasse får du 4 klassiske retter, der gør det til en fest at leve efter KETO.

Hvis I ikke alle sammen omkring bordet spiser efter KETO-princippet, kan I nappe pasta, ris eller kerner fra vores Sidedish-hylde og servere til.

Axoa er en ret fra Baskerlandet der breder sig ind over grænserne mellem Frankrig og den spanske delstat Catalonien. Den er fyldt med lækkert kalvekød, der garneres af peberfrugt i Baskerlandets flags farver, og er krydret med den eksklusive Espelette-paprika. Klassisk for egnen og fyldt med aroma og smag.

Blanquette de Veau er kalvefrikassé på fransk: Det møreste kalvekød i en lækker Sauce Blanquette med creme fraiche. En perfekt KETO-ret, som hele familien vil synes om.

Poûlet aux Morilles har vi også hentet fra det klassiske franske køkken. Mør kylling i en sauce med morkler, som er hentet i de franske skove. Morkler er ikke så kendte herhjemme, men er aromatiske, fyldige og fyldt med smag, og de sætter et perfekt præg på denne ret.

Med Osso Buco er vi taget til Italien: Møre kalveskanke i tomatiseret sauce med grøntsager og krydderurter. Nyd retten på en kølig dag – det passer den perfekt til.

TIP: Vil du supplere med ekstra grønt og have lidt mere i maven, vil vi foreslå dig at snitte spidskål helt fint. Brug eventuelt en mandolin, så du kan få helt tynde, sprøde strimler. Dæk din tallerken med et lag spidskål og læg kødretten ovenpå. Så får retten lidt knas, og du bliver med garanti mæt på din KETO-kur.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.