GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

KETO Kassen

Portioner

Klar på

Fri fragt

375 DKK

1 pakke svarer til 10-15 portioner / 5 måltider til 2-3 personer

2 pakker svarer til 20-30 portioner / 5 måltider til 4-5 personer

At spise efter KETO, vil sige, at man fokuserer på et minimalt indtag af kulhydrater i kosten. Derfor kan du med fordel nyde de 6 retter, som vi har sammensat til dig i KETO kassen.

 • 1 ✕ Gullasch (DK1012)
 • 1 ✕ Ragout al Paccantino (DK1111)
 • 1 ✕ Bolognese (DK1036)
 • 1 ✕ Vegansk Bolognese med Chili (DK1685)
 • 1 ✕ Kødboller (DK1029)
 • 1 ✕ Funghi con Pomodori (DK1142)
Mere om pakken

Vores retter gør det nemt at spise efter KETO-principperne, da alle retter kræver minimal tilberedning i køkkenet inden servering. Perfekt til dig som har en travl hverdag eller blot ønsker at supplere madlavningen med nogle lette alternativer uden at gå på kompromis med KETO-diæten eller smagen. Hvis ikke alle i familien spiser efter KETO-principperne kan du med fordel supplere retterne med stivelse såsom pasta eller ris.

Gullasch er en klassisk gryderet, hvor kødet har fået lov til at trække længe i sovsen, så det er blevet dejlig mørt. I vores udgave af retten, har vi krydret søvnen med blandt andet paprika og tomat, som giver retten det helt rigtige kraftfulde smag.

Ragout al Paccantino er en ret fra Syditalien, som er fyldt med auberginer og andre grøntsager såsom peberfrugt og løg.Når auberginen tilberedes med de andre grøntsager optager den en masse smag og giver samtidig retten en skøn konsistens.

Bolognese er en favorit i mange danske hjem, og mange familier er vokset op med retten som en fast del af ugens madplan. Perfekt hverdagsmad som kan serveres alene eller på en bund af spidskål eller andet grønt.

Vegansk Bolognese med Chili er et bud på en klassisk bolognese i vegansk udgave. Derfor indeholder den intet kød, men er i stedet lavet på søde, smagfulde tomater fra italiens varme. Vi har tilsat den vegansk bolognese lidt chili for et ekstra svirp til ganen.

Kødboller i tomatsovs ledes ofte tankerne hen på en romantisk middag ala Lady og Vagabonden. I stedet for pasta kan du med fordel lave lidt squash-pasta, hvis du savner noget mere fylde eller struktur i retten.

Funghi con Pomodori er som navnet antyder italiensk. Italienerne elsker svampe, og her er de kogt med i en smagsfyldt tomatsovs med grøntsager, så du virkelig føler, at du får et skud af den italienske sensommer, når du spiser denne ret. Den kan spises kold eller opvarmet som den er eller med en salat på siden.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.