GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

KETO måltider

6 måltider inspireret af Keto

Portioner

Klar på

Fri fragt

375 kr.

1 pakke svarer til 6 portioner á 500 g

2 pakker svarer til 12 portioner á 500 g 

Gullasch

Gullasch fra Bonzo med mørt oksekød, tomat og skønne krydderier bringer dig lige ned på den ungarske steppe, hvor retten med kærlighed blev skabt.

Ragout al Paccantino

Ragout al Paccantino er fyldt med auberginer og andre grøntsager og er et ægte måltid fra Syditalien.

Bolognese

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

Vegansk Bolognese med chili

Kraftfuld, vegansk gryderet af tomater, løg, hvidløg, ærteprotein og chili.

Kødboller

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! Børnene elsker de lækre boller i tomatsovs, og du vil også selv nyde de lækre smagsnuancer.

Funghi con Pomodori

Funghi con Pomodori er, som navnet fortæller, en ret med svampe og tomater i centrum, og de bliver suppleret af de lækreste grøntsager.

Vores retter indeholder minimale mængder sukker og gluten, men er inspireret af den Keto-venlige livsstil med et højt indhold af protein. Derfor kan du med fordel nyde de 6 retter, som vi har sammensat til dig i KETO kassen.

 • 1 ✕ Gullasch (DK1012)
 • 1 ✕ Ragout al Paccantino (DK1111)
 • 1 ✕ Bolognese (DK1036)
 • 1 ✕ Vegansk Bolognese med Chili (DK1685)
 • 1 ✕ Funghi con Pomodori (DK1142)
 • 1 ✕ Kødboller (DK1029)
Mere om pakken

Keto måltidskassen indeholder disse seks måltider:

 • Oksegullash
 • Ragout al Paccantino
 • Bolognese
 • Vegansk bolognese med chili
 • Kødboller i tomatsovs
 • Funghi con pomodori

Vores retter er inspireret af KETO-principperne, som bygger på høj proteinindhold og lavt indhold af kulhydrater. Vi siger inspireret, da retterne kan indeholde sukker og stivelse, som indgår i Keto kuren. Retterne gør det nemt at spise proteinrigt, da alle retter kræver minimal tilberedning i køkkenet inden servering. Perfekt til dig som har en travl hverdag eller blot ønsker at supplere madlavningen med nogle lette alternativer uden at gå på for meget kompromis med KETO-diæten eller smagen. Hvis ikke alle i familien spiser efter en proteinrig kostplan, kan du med fordel supplere retterne med stivelse såsom pasta eller ris.

Oksegullasch er en klassisk gryderet, hvor kødet har fået lov til at trække længe i sovsen, så det er blevet dejlig mørt. I vores udgave af retten, har vi krydret sovsen med blandt andet paprika og tomat, som giver retten det helt rigtige kraftfulde smag.

Ragout al Paccantino er en ret fra Syditalien, som er fyldt med auberginer og andre grøntsager såsom peberfrugt og løg.Når auberginen tilberedes med de andre grøntsager optager den en masse smag og giver samtidig retten en skøn konsistens.

Bolognese er en favorit i mange danske hjem, og mange familier er vokset op med retten som en fast del af ugens madplan. Perfekt hverdagsmad som kan serveres alene eller på en bund af spidskål eller andet grønt.

Vegansk Bolognese med chili er et bud på en klassisk bolognese i vegansk udgave. Derfor indeholder den intet kød, men er i stedet lavet på søde, smagfulde tomater fra italiens varme. Vi har tilsat den vegansk bolognese lidt chili for et ekstra svirp til ganen.

Kødboller i tomatsovs ledes ofte tankerne hen på en romantisk middag ala Lady og Vagabonden. I stedet for pasta kan du med fordel lave lidt squash-pasta, hvis du savner noget mere fylde eller struktur i retten.

Funghi con Pomodori er som navnet antyder italiensk. Italienerne elsker svampe, og her er de kogt med i en smagsfyldt tomatsovs med grøntsager, så du virkelig føler, at du får et skud af den italienske sensommer, når du spiser denne ret. Den kan spises kold eller opvarmet som den er eller med en salat på siden.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.