GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Familiekassen

3 måltider til 2-3 personer

Portioner

Klar på

Fri fragt

372 kr.

1 pakke svarer til 6-9 portioner / 3 måltider til 2-3 personer

2 pakker svarer til 12-18 portioner / 3 måltider til 4-5 personer

Kødboller

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! Børnene elsker de lækre boller i tomatsovs, og du vil også selv nyde de lækre smagsnuancer.

Basmatiris med mild karry

Basmatiris med mild karry er hentet fra Italiens sydligste del, hvor indflydelsen fra det arabiske køkken er tydelig. Nyd den aromatiske ret og få den indre varme!

Bolognese

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

Cavatelli pasta med broccoli og bønner

Smagfuld vegansk ret lavet med klassisk syditaliensk Cavatelli.

Chili con Carne

Chili con Carne er en fyrig symfoni af skønne bønner, kød, tomater, varme krydderier og chili – en rigtig klassiker fra Mellemamerika, som alle elsker.

Basmatiris med svampe

Basmatiris med Karl Johan svampe er en skøn og smagfuld ret, som indeholder svampen, italienerne elsker.

Glæd jer til fred og hygge om middagsbordet. Vi har samlet nogle af vores mest populære retter til disse tre skønne måltider, som hele familien kan lide – fra de mindste til de voksne.

  • 1 ✕ Kødboller (DK1029)
  • 1 ✕ Basmatiris med mild karry (DK1616)
  • 1 ✕ Bolognese (DK1036)
  • 1 ✕ Cavatelli pasta med broccoli og bønner (DK1845)
  • 1 ✕ Chili con Carne (DK1135)
  • 1 ✕ Basmatiris med svampe (DK1883)
Mere om pakken

I denne måltidspakke finder du tre af vores mest populære måltider, som både børn og voksne elsker!

Kødboller med Basmatiris er et rigtigt hyggemåltid med smagsfyldte, velkrydrede kødboller i en fyldig tomatsovs. Vi har krydret basmatirisene med karry, og I får et fyldigt, børnevenligt måltid med masser af smag.

Bolognese med Cavatelli er en familieklassiker – pasta med kødsovs! Her i en skøn udgave med de fine Cavatelli pasta, som er små, smukt buede pastaplader. Server med et drys parmesan, og der er dømt glade miner hele vejen rundt om bordet.

Chili con carne med Basmatiris. En god gang chili går man aldrig fejl af. Her kombineret med de aromatiske basmatiris elegant krydret med Karl Johan svampe. Et rigtigt hyggemåltid, perfekt til en regnvejrsdag.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

Aftensmad med familien

Et godt familiemåltid er hvor alle spiser sammen, men det behøver ikke nødvendigvis at være det samme mad. En familie på fire kan sagtens have én, der ønsker at spise ketomad, en anden som er vegetar og to børn, der bare elsker kødboller og pasta bolognese.

Bonzo gør det nemt at lave forskellige familiemåltider til forskellige præferencer til de dage, hvor I ikke kan blive enige om, hvad I skal have at spise.

Lav forskellige familieretter på en og samme tid uden besvær

At finde på måltider, som hele familien er stor fan er, er som at vælge en film, alle kan lide. Udfordrende, tidskrævende og en smule stressende – især hvis det sker flere dage om ugen. Hurtige familiemåltider, når der skal laves to eller tre af dem, er bare ikke længere hurtige.

Hvad du har brug for er nogle retter, du trygt kan give hele til familien, der er lavet i forvejen, og som blot skal varmes op. Retter som I altid kan have i hjemmet, når I er uenige om, hvad I alle skal spise, og hvor alle har deres favorit.

Modsat andre måltidskasser, der involverer madlavning ved at følge en opskrift, er Bonzos familie mad klar på 10-30 minutter uden noget forberedelsestid. Du skal kun åbne glasset, hælde det i en gryde og varme det op. Om du skal gøre det med en, to, tre eller fire forskellige retter tager sådan set lige lang tid. Du skal ikke snitte, skrælle, skrubbe eller skære ekstra til nogen af familie måltiderne. Det er nemt. Det smager godt. Og det uden nogen tilsætningsstoffer.

Vi foretrækker familie aftensmad i Danmark

Ifølge en undersøgelse fra Coop i 2016 om Danskernes Madvaner, så er befolkningens måltidsvaner relativt strukturerede.

Befolkningen i Danmark skiller sig ud ved at spise frokost mellem 12-13 og aftensmad mellem 18-19. Vi foretrækker altså at spise på de samme tidspunkter, og vi har også en tendens til at spise sammen som familie. Det er derfor ingen overraskelse, at der er et stort ønske om at kunne lave mad, som alle ved bordet kan lide, så man kan få en hyggelig middag sammen.

Vi er selv familiemennesker og kender godt til udfordringerne med at få alting til at gå op i en højere enhed, når der skal besluttes aftensmad. Baseret på vores egne erfaringer, så ved vi, at det oftest er de yngste i huset, der er mere tilbageholdende ved at spise det samme som de voksne.

Derfor har vi lavet denne familiekasse. Den indeholder familiemad, som både børn og voksne begejstres over at spise.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.