GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Københavnerkasse

4 måltider til 3 personer el. 2 voksne og 2 børn

Portioner

20 mins svg icon

Klar på

Fri fragt

699 kr.

174 kr. pr måltid / 58 kr. pr voksen portion

1 pakke svarer til 12 portioner / 4 måltider til 3 personer

Pappardelle med Karl Johan svampe × 2

Pappardelle med Karl Johan svampe er en fantastisk ret. Både på grund af pastaen og de lækre svampe, som begge er sikre hits i det italienske køkken.

Sort Spaghetti alla Marinara × 2

Pasta farvet med blæksprutteblæk – Pasta a la Nero, som italienerne kalder det – er en flot og anderledes ret på tallerkenen.

Osso Buco

Osso Buco er simremad, når det er bedst – kalvekød fra skanken, braiseret mørt med urter, tomat og skønne krydderier. Forkæl dig selv, dine venner og familie med denne lækre ret, som du blot skal varme igennem – så er den klar til tallerkenen!

Basmatiris med svampe

Basmatiris med Karl Johan svampe er en skøn og smagfuld ret, som indeholder svampen, italienerne elsker.

Chili con Carne × 2

Chili con Carne er en fyrig symfoni af skønne bønner, kød, tomater, varme krydderier og chili – en rigtig klassiker fra Mellemamerika, som alle elsker.

Lidt ekstra luksus i hverdagen. Sådan må maden godt være, og i vores Københavnerkasse har vi samlet nogle af de bedste retter og tilbehør, som kan få tænderne til at løbe i vand – og ikke blot hos københavnerne!

  • 2 ✕ Pappardelle med Karl Johan (DK1531)
  • 2 ✕ Spaghetti alla Marinara (DK1937)
  • 1 ✕ Osso Buco (DK1814)
  • 1 ✕ Basmatiris med Karl Johan svampe (DK1883)
  • 2 ✕ Chili con carne (DK1135)
  • 1 ✕ Ægte parmasan ost 150 g (DK2125)
Mere om pakken

Pappardelle med Karl Johan svampe: Italienerne elsker denne svamp, der på italiensk hedder ’procini’ – der betyder lille gris. Navnet har svampen både efter smagen og konsistensen. Karl Johan svampe har en umami-mættet smag og en intens aroma, som gør, at den træder kraftigt igennem i de retter, hvor den bliver brugt. Her tilberedes den i en one pot med pappardelle. En lækker, bred pasta, der blander sig godt med saucen.

Spaghetti alla Marinara er et rigtig godt eksempel på, hvordan italienerne formår at udnytte de naturlige ressourcer, som deres land byder på: Olivenolie, korn i form af pasta og solmodne grøntsager, som udgør en helstøbt ret, der med den flotte sorte farve af blæksprutteblæk understreger, at havet altid er tæt på. Kapers giver retten lidt syre og ekstra umami, og hvis du vil understrege forbindelsen til havet yderligere og gerne vil spise fisk, kan du tilføje et par saltede ansjosfileter til retten.

Osso Buco er en ret, der udnytter kalveskank og simrer det super mørt i en lækker sauce med tomat og grøntsager. Retten passer perfekt til tilbehør som bulgur & quinoa, men går også fint til fuldkornpasta eller ris. Det er solid hverdagsmad, som også gør lykke i weekenden.

Chili con carne er fyldt med lækre kidneybønner og kød i en fyldig sovs af grøntsager, krydret med varme krydderier som spidskommen og chili. Spis den med pasta, couscous eller blot et stykke groft brød til. Kom gerne en skefuld creme fraiche på hver portion.

Basmatiris med Karl Johan svampe passer både som soloret og som tilbehør til eksempelvis Osso Buco. Nyd den solo med reven parmesan og få et kongemåltid med en af Italiens mest elskede svamperetter.

Med i denne måltidskasse følger et stykke lækker parmesan, som er en hård ost med lidt knasende konsistens fra Parma-området. Den er vellagret og er fantastisk, revet hen over de mange retter, eller serveret til glas vin sammen med andre snacks.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.