GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Kødboller

1-2 portioner / 470 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 470 g

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! Børnene elsker de lækre boller i tomatsovs, og du vil også selv nyde de lækre smagsnuancer.

Mere om retten

Kødboller i tomatsovs har gennem tiderne været anledning til mange hyggelige timer – og til forelskede hundeblikke, når Lady og Vagabonden i Disneys berømte tegnefilm deler en portion spaghetti med kødboller ved køkkenindgangen til restauranten Tony’s. Kan I huske, da Vagabonden med sin snude skubber den sidste kødbolle over til Lady?

Om I vil være så hensynsfulde, når der kommer Kødboller i tomatsovs fra Bonzo på bordet, kan vi ikke sige. De smager i hvert fald så godt, at man fristes til at spise dem alle selv!

Kødboller er farsmad, og indtil kødhakkemaskinen blev opfundet i 1800-tallet, var fars en spise for de få, fordi den blev skrabet af helt kød og derefter hakket sammen med en skarp kniv. Hos Bonzo bruger vi de fineste råvarer, men vi har tilladt os at hakke det i kødhakkeren, for vi skal nemlig bruge rigtig meget til vores kødboller i tomatsovs, som er en af de allermest populære gryderetter fra Bonzo.

Hemmeligheden bag succesen er netop, at vi bruger det bedste kød, hakker det fint og rører det med lækre krydderier, så bollerne får en god, nuanceret smag af middelhavskøkkenet. Samtidig er både boller og sovs krydret, så de også passer til børns sarte smagsløg – og derfor er Bonzo kødboller i tomatsovs en sikker fuldtræffer hos de små.

Server kødboller i tomatsovs som de er. Du skal blot varme retten godt igennem i en gryde og servere med familiens yndlingstilbehør. Det kan være noget godt madbrød, pasta, ris eller måske bulgur – vælg det, som falder i smag hos familiens yngste! Bonzo tilbyder flere spændende muligheder inden for tilbehør. Hvad med vores majspasta? Den er glutenfri og passer derfor godt ind i kostplanen hos mange unge familier. Eller prøv at servere retten med forkogte hvedekerner, Bonzo’s bulgur/quinoa-blanding eller måske rødbedepastaen.

Server med et drys parmesan på hver portion og pynt med blade af basilikum.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Kødboller af hakket oksekød 51 % (oksekød 92 %, salt, brødkrummer, hvedemel*, sojaprotein*, tørret løg, krydderier). Tomatsovs 49 % (vand, hvedemel*, tørret tomat 1,4 %, kartoffelstivelse, tørret gulerod 1 %, tørret løg 1 %, salt, krydderier, gærekstrakt, krydderiekstrakt).
*Soja og gluten allergener

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

1
DIN KURV