GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Majspasta

5 portioner / 400 g

Portioner

Klar på

Vegansk

28 DKK

1 stk. svarer til 5 portioner / 400 g

Majspasta er en lækker variant af traditionel pasta. Forskellen er, at den er lavet af majs, der ikke indeholder gluten, så vil du undgå dette og stadig nyde et ægte italiensk måltid, er majspasta den perfekte løsning!

Mere om retten

Majspasta fra Bonzos Sidedish serie er sagen, hvis du vil nyde et ægte italiensk måltid, men ikke ønsker at indtage gluten. Her har vi nemlig erstattet den traditionelle durumhvede med højt glutenindhold med majs og dermed skabt et skønt pastaprodukt, som kan give alle muligheden for at nyde glæden ved en herlig pastaret.

Til at fremstille majspasta anvender vi de bedste, solmodne majs, som efter formaling bliver til grundingrediensen i pastadejen. Vi laver majspastaen som skruer – det ved vi nemlig, at ikke mindst rigtig mange børn foretrækker. De er nemme at spise, og saucen hænger godt ved skruernes mange kanter og kroge.

Hvis du har valgt at leve vegansk, kan du roligt spise disse majspasta-skruer, idet de bærer den veganske V-Label, så de med garanti opfylder kriterierne for veganske madvarer.

Pasta er en stolt tradition i Italien, men pastaens historie er meget længere. Kineserne lavede nudler for mere end 3.000 år siden, og italienerne begyndte i 1200-tallet – men før det havde de gamle etruskere og romere lavet noget, der minder meget om vore dages pasta. I 1500-tallet æltede man i Italien pasta med fødderne, men heldigvis for alle parter er æltningen i dag overtaget af moderne maskineri!

Bonzos majspasta er fantastisk tilbehør til de fleste af Bonzos simreretter – hvad enten du vil holde dig til at spise 100% vegansk eller er fleksitar og derfor også spiser kød en gang imellem. Majspasta går godt til alle retter med tomat, og dem er der flere varianter af i Bonzo-rækken – prøv eksempelvis den smagsfyldte Axoa fra vores franske Brasserie serie. Vil du selv i sving med saucegryden, så kan du for eksempel prøve at lave en lækker flødebaseret sauce og servere ristede svampe eller fersk laks i saucen. Husk et godt drys friskhakkede krydderurter – det er godt både for sundheden og for øjet!

Prøv også vores skønne fuldkornspasta, rødbedepasta eller urtepasta.

Sådan gør du

Koges 4-6 min. i rigeligt, letsaltet vand.
Serveres varmt som klassisk tilbehør til Bonzo simreretter eller fx koldt i pastasalat.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.