GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Rødbedepasta

5 portioner / 400 g

Portioner

Klar på

Vegansk

28 DKK

1 stk. svarer til 5 portioner / 400 g

Rødbedepasta er en herlig variant af den klassiske italienske spise. Du får en flot farve på tallerkenen og samtidig høster du masser af rødbedens sundhedsfordele.

Mere om retten

Rødbedepasta giver farve på tallerkenen og er et rigtig lækkert tilbehør til Bonzos simreretter, både de veganske og gryderetterne med kød. Pastaen får sin flotte røde farve, idet vi tilsætter rødbede til dejen, inden den færdiggøres, og dermed får du både farven og fordelene fra rødbeden.

Det gælder generelt, at grøntsager med stærke og kraftige farver er særligt sunde, fordi de er fyldt med antioxidanter; stoffer, som er med til at styrke dit immunforsvar og medvirker til, at vitaminer og andre stoffer bevarer deres styrke og ikke nedbrydes, inden din krop får gavn af dem.

Rødbeder er brugt i køkkenerne over hele verden, og faktisk går rødbedens historie mere end 3.000 år tilbage som dyrket grøntsag. Når du smager på en rå rødbede, kan du godt fornemme, at den er i familie med de andre planter i bedefamilien – både bladbeder og sukkerroer. Så rødbeden er ud af en meget nyttig plantefamilie, som mennesket har benyttet gennem en lang periode.

Rødbeder er ikke alene fyldt med antioxidanter – de er også spækket med vitaminer og mineraler. Ikke mindst jern er en essentiel del af rødbeden. Dertil kommer, at den er fiberrig, så den er med til at give dig en sund og velfungerende mave.

Bonzos økologiske pasta med rødbede passer godt til mange af vore simreretter, og ikke mindst børnene vil synes det er sjovt at få serveret den røde pasta, som giver et flot farvespil, når den bliver anrettet. Smagsmæssigt kan rødebedepasta tåle lidt modspil, så prøv den eksempelvis til Bonzos gullasch, kødboller eller franske Axoa. Pynt evt. hver portion med nogle ekstra grøntsager, for eksempel kogte gulerødder i skrå bjælker eller persillerod vendt med lidt smør og finthakket persille.

Bonzos Sidedish serie består af flere forskellige slags skønne pasta af høj kvalitet. Vi kan anbefale vores populære majspasta, urtepasta og fuldkornspasta.

Sådan gør du

Koges i 8-10 min. i rigeligt, letsaltet vand, og drænes herefter. Serveres varmt som klassisk tilbehør til Bonzo simreretter eller fx koldt i pastasalat.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.