GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Urtepasta

4 portioner / 350 g

Portioner

Klar på

Vegansk

28 DKK

1 stk. svarer til 4 portioner / 350 g

Pasta med urter er fyldt med Italiens klassiske krydderurter; basilikum, hvidløg og persille. Den aromatiske pasta giver dig et stort forspring i køkkenet, når menuen står på italiensk mad.

Mere om retten

Urtepasta findes i et hav af varianter. Både som her, hvor pastaen er tilberedt med de aromatiske krydderurter direkte i pastadejen, og i form af aromatiske saucer, hvor en mere neutral pasta tilberedes med skønne saucer.

Med Bonzos urtepasta kan du få glæden ved de skønne italienske krydderurter, der giver dig duften af sommer i køkkenet, samtidig med, at du kan tilberede en enkel sauce måske blot med tomat. Ved at bruge en pasta med urter får du et forspring i køkkenet, så du hurtigt får et velsmagende måltid på tallerkenen.

Pasta er basismad, og derfor er det vigtigt, at den er sund og god for maven. I vores urtepasta er der ikke mindre end 5,6 g fibre pr. 100 g, så du får alt det bedste af den italienske durumhvede, som er den hvede, der anvendes til italiensk pasta. Det er en ”hård” hvede med stort indhold af gluten, som opstår, når kornet får masser af sol i løbet af vækstsæsonen.

Pasta med urter går godt sammen med en enkel tomatsauce. Derudover er den et perfekt match som tilbehør til en række af Bonzos gryderetter. Prøv for eksempel at kombinere den med Bonzos franske Boeuf Bourguignon. Urtepastaens basilikumnoter går fantastisk sammen med den smagsfyldte kødsauce.

Urtepasta er også en god ledsager til andre af Bonzos simreretter, hvor tomat er en vigtig ingrediens i saucen. Suppler eventuelt serveringen med ekstra grøntsager, hvis du synes, de passer til retten, og giv gerne et drys friske krydderurter til at give smagen et yderligere boost fra den italienske sommer.

Har du rigtig travlt en dag, eller er budgettet lidt stramt, er urtepasta fremragende vendt i olivenolie, hvori du har stegt et par fintskårne hvidløgsfed ved blid varme. Drys med parmesan og friskhakket persille – det er en lækker og nem aftensmad.

Urtepasta er ikke den eneste spændende og sunde pasta, som Bonzo kan byde på. Vi har også en smagfuld majspasta, rødbedepasta og fuldkornspasta måske lige noget for dig.

Sådan gør du

Koges 8-10 min. i rigeligt, letsaltet vand.
Serveres varmt som klassisk tilbehør til Bonzos simreretter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.