GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Pasta og Risotto smagepakke

8 portioner / 3500 g

Portioner

Klar på

229 DKK

1 stk. svarer til 8-12 portioner / 3500 g

1 x Risotto carnaroli med artiskokker alla Romana
1 x Risotto med karl johan svampe
1 x Fuldkorns Penne med aubergine og tomat
1 x Linguine med Pesto Genovese

I denne pakke får du 4 af vores populære One Pot retter. One Pot betyder, at du kan tilberede hele retten i én gryde. Det eneste, du skal bruge, er lidt vand og olie – så har du et skønt måltid på kun 15-20 minutter. Der er 2 portioner i alle One Pots, og de passer derfor perfekt som aftensmad til 2 personer eller som tilbehør, hvis i er flere.

Mere om pakken
Prøv Bonzo One pot og bliv begejstret!

Vores Risotto Carnaroli med artiskok er lavet på Carnaroli-ris, som er en kort og rund risotto-ris, der giver retten den helt rette cremede konsistens, når den tilberedes. Sammen med artiskok får risottoen en aromatisk, blid smag, som du kan nyde alene eller som tilbehør til fisk eller fjerkræ.

Risotto med Karl Johan svampe er en klassiker med sin fyldige smag af svampe. Det er en af de mest populære spisesvampe i Italien, hvor den på grund af klimaet får en kvalitet, der er svær at finde andetsteds.

Vil du kæle lidt ekstra for risotto-retterne, kan du med fordel tilsætte lidt ekstra parmesan eller friske krydderurter.

Vores Fuldkornspenne med Aubergine og tomat er en skøn vegansk ret. De grove fuldkornspenne er her tilsat en sauce på aubergine, tomat og svampe, som giver retten en god umami smag.

Den sidste ret i pakken er vores Linguine med Pesto Genovese lavet med basilikum, pinjekerner og olivenolie og fyldt med duftene af den italienske sommer.

Pastaretterne kan med fordel serveres med en af vores Simreretter eller bruges som tilbehør til en god salat.

Sådan gør du

1) Bring 750 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 min.). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Andre skønne retter

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.