GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Perlespelt

5 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

35 DKK

1 stk. svarer til 5 portioner / 500 g

Perlespelt er en skøn udgave af, hvad der ofte betegnes som en ældgammel hvedetype – spelt kaldes også urhvede.

Mere om retten

Perlespelt. Er det ikke et skønt navn? Det synes vi hos Bonzo, og velvalgt er navnet også, for perlespelt er en art af den oldgamle hvedesort, spelt, der som førnævnt også kaldes urhvede. Vi har altså at gøre med en hvedesort, som mennesket har dyrket helt fra oldtiden, og som nu har fået en renæssance i det moderne køkken.

Vores perlespelt består af de bedste, solmodne kerner af spelt, som er nænsomt poleret, så de får det perle-agtige udseende. Vi har nænsomt forkogt kernerne for dig. Det er både med til at bevare de gode indholdsstoffer i spelten og betyder, at tilberedningstiden hjemme i dit køkken bliver kortere. Du skal blot koge kernerne i ti minutter – så er de klar til at blive spist.

Perlespelt har en fyldig og mild smag, som gør den velegnet både som tilbehør og som ingrediens i eksempelvis en middags- eller frokostsalat med lidt ruccola salat og bagte rodfrugter.

Perlespelt rummer mange kostfibre, og sammen med det ret høje indhold af protein betyder det, at du er mæt i lang tid, når du spiser perlespelt. Fibrene gør også godt i din mave – en sund mave begynder ikke mindst med fiberrig kost, som giver dit fordøjelsessystem noget at arbejde med.

Perlespelt er også fyldt med gode vitaminer og mineraler. Blandt andet B12-vitamin, som ikke mindst er vigtigt at få, hvis du er veganer, og kalium, fosfor, jern, zink, mangan, kobber og selen, som er godt for dine muskler, dit blod og din hjerne.

Perlespelt er som nævnt et fortræffeligt tilbehør – ikke mindst til Bonzos færdigretter, hvor du kan vælge både med eller uden kød, som du foretrækker det.

Prøv også vores havrekerner, hvedekerner og perlebyg.

Sådan gør du

Koges i ca. 10 min. i letsaltet vand (2 dl vand til 1 dl perlespelt). Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller fx koldt i salater.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.