GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Plantekassen

8 portioner svg icon

Portioner

12 minutter

Klar på

Vegansk

376 kr.

Plantebaseret Forårsgryde

I Italien længes man lige så meget efter foråret, som vi gør herhjemme, og mange retter med tilknytning til denne årstid har da også det italienske ord for forår, ’Primavera’, tilknyttet. Det gælder også den lækre vegetariske forårsgryde, som med sin base af basmatiris og proteinrige soyastykker er et fuldgyldigt måltid.

Plantebaseret Paprikagryde

Retten stammer fra den italienske by Sorrento. Retten er fyldt med solmodne tomater suppleret med paprika, der giver en ekstra dyb og umamifyldt smagsnuance. Dertil kommer grøntsager i forskellige udskæringer, og det hele ledsages af soyastykker, som tilfører masser af protein til retten.

Plantebaseret Gullasch

Traditionelt er der kød i retten, men vi har erstattet dette med lækre soyastykker, så du kan nyde den traditionelle ret i en vegansk version. Retten simrer i en skøn sauce på tomat, hvidløg og olivenolie til den får den helt rette smag. Her får du lækker, god og proteinrig mad på kun et kvarter!

Plantebaseret Skovhuggergryde

Her får du en fyldig ret med en base af tomater, kartoffel og Karl Johan svampe. Det giver en god og rund smag, der er nuanceret med brugen af svampe. Vi har desuden tilføjet lækre soyastykker, som giver dig masser af protein og samtidig er med til at give retten konsistens og fylde.

Glæd dig til at sætte tænderne i vores 4 nye grønne, italiensk-inspirerede plantebaserede retter 🇮🇹🌱 En nem genvej til proteinrig kost – perfekt til den aktive eller dig, der ønsker mere grønt i hverdagen.

Mere om Plantekassen

Retterne tager udgangspunkt i italienske klassikere med solmodne grøntsager. Derudover har vi tilført soyastykker, som tilfører ekstra protein til retterne og erstatter brugen af kød. På den måde er retterne alle et nemt og grønt alternativ til hverdagen eller et godt supplement til dig, der har en aktiv hverdag og ønsker en grøn måde at spise proteinrigt.

Kassen indeholder

1 x SKOVHUGGERGRYDE

En fyldig ret med en base af tomater, kartoffel og Karl Johan svampe. Det giver en god og rund smag. Vi har desuden tilføjet lækre soyastykker, som giver dig masser af protein.

1x PAPRIKAGRYDE

Retten er fyldt med solmodne tomater og umamifyldt paprika. Dertil kommer grøntsager og soyastykker, som er et dejligt kødfrit alternativ.

1x FORÅRSGRYDE

Forårsgryden er baseret på basmatiris og proteinrige soyastykker. Grøntsager som aubergine, zucchini og tomat udgør smagsretningen i denne ret.

1x GULLASCH

Vi har erstattet kød med lækre soyastykker, så du kan nyde den traditionelle ret i en vegansk version. Retten simrer i en skøn sauce på tomat, hvidløg og olivenolie til den får den helt rette smag.

Sådan gør du
  1. Bring 550 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en stor gryde.
  2. Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
  3. Læg låg på og lad det simre i ca. 12 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Tilføj evt. en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier og dryp evt. med olivenolie.

FLEXITAR TIP: Rist skiver af chorizo samt hakkede nødder og drys det på den færdige ret for ekstra knas.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.