GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Poulet aux Morilles

1-2 portioner / 750 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

239 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 750 g

Poulet aux Morilles – kylling med morkler – er en fornem ret fra det franske borgerkøkken, som du nu kan nyde i en raffineret og meget velsmagende udgave fra Bonzo Brasserie. Varm indholdet af glasset med den klassiske ret i en gryde og servér – og du har reddet din familie og dine venner et meget kvalificeret måltid.

Mere om retten

Poulet aux Morilles fra Bonzo Brasserie er en på én gang raffineret og rustik ret. Vi anvender kyllingekød af bedste kvalitet og kobler det med den fremragende spisesvamp, morkel, og resultatet er et måltid i særklasse. Og samtidig er det et enkelt og uprætentiøst måltid, fordi vi såmænd blot bruger det bedste, som den franske landmand og den franske natur kan byde på – kyllinger fra bæredygtigt opdræt og svampe fra naturen.

I Danmark kender vi ikke så meget til at spise morkler, men svampekendere jubler, når de en gang imellem finder den fornemme svamp i naturen. Hatten er ganske speciel – opdelt i en masse kamre, som gør, at svampen er let genkendelig. Til gengæld er den ikke ret almindelig, så det er en stor glæde, når man finder den. I det sydlige Europa er den mere udbredt, og derfor finder vi også flere retter med denne svamp, og den mest klassiske af disse retter er denne – Poulet aux Morilles.

MOrkel - retter med svampe

Kød, svampe og smagfulde urter bliver braiseret i rødvin og simrer stille og roligt møre, mens saucen optager saft og kraft fra ingredienserne. Kalvefond og et skud tomatpuré, der steges af på panden for at give den helt rigtige smag, giver yderligere kraft til retten.

Til serveringen kan du med fordel kigge på hylden med Bonzos Sidedish udvalg. For at yde denne herlige kyllingeret størst muligt retfærdighed, vil vi foreslå et ret smagsneutralt tilbehør. Det kan for eksempel være den glutenfri majspasta, bulgur eller kogte hvedekerner, sådan at I bedst muligt får fremhævet smagen af kyllingekødet og de aromatiske svampe. Hvis du vælger at tilberede pasta, er det en god idé at koge pastaen halvt mør i en gryde med letsaltet vand og derefter komme den drænede pasta over i retten med Poulet aux Morilles og lade pastaen koge mør i saucen. Så bliver pastaen perfekt og smagen mest fyldig.

Servér også gerne en enkel, grøn salat til eller tilbehør som haricots verts eller friskkogte ærter. Prøv også vores populære Osso Buco.

Du finder også Loulet aux Morilles i vores Keto Gourmetkasse og Weekendkasse.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 15-20 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Kyllingekød (oprindelse: Frankrig) 43 %, FLØDE, hele og ituskårne morkler (morchella) 12 %, solsikkeolie, MÆLK, salt, hvidvin (SULFITTER), løg, champignoner, hvidløg, peber, SMØR, MEL, bouquet garni/friske urter, morkelaroma (0,08 %).

0
DIN KURV
  • No products in the cart.