GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Quinoa mix

5 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

Økologisk

50 kr.

1 stk. svarer til 5 portioner / 500 g

Quinoa mix er et lækkert, proteinfyldt tilbehør til gryderetter og simreretter – du kan kombinere tilbehøret med de fleste af Bonzos færdigretter, men selvfølgelig også servere quinoaen til retter du selv har kokkereret.

Mere om retten

Som så mange andre gode sager har vi hentet quinoa fra Amerika. De oprindelige beboere i Mellem- og Sydamerika har dyrket quinoa gennem århundreder og brugt frøene som et lækkert tilbehør til sammenkogte retter, på samme måde som vi bruger pasta, ris og andre af de klassiske ledsageprodukter. Ja, faktisk kender man quinoa helt tilbage fra for 6.000 år siden.

Ordet quinoa betyder ”Moder Korn”, og det understreger, hvor vigtigt et næringsmiddel de små frø har været for de oprindelige indbyggere i Sydamerika.

I Bonzos quinoa mix har vi kombineret de tre slags quinoa, som bruges i køkkenet. Det er hvid og rød quinoa, som er mildt smagende, og sort quinoa, som har en lidt mere markant smag. Blandingen af de tre slags quinoa giver dig alle fordelene fra de tre sorter, og samtidig får du et flot farvespil på tallerkenen.

Quinoa er glutenfri og er derfor meget velegnet for de mennesker, som foretrækker en kost uden gluten. Samtidig er quinoa fyldt med protein – der er faktisk op til 22 % protein i de små frø. Frøene er også fyldt med vitaminer og mineraler samt gode, vegetabilske fedtstoffer, som du har brug for. Vores quinoa er naturligvis økologisk, så du ikke er i risiko for at indtage rester af pesticider m.v.

Bonzos quinoa mix er perfekt tilbehør til alle Bonzos færdigretter. Hvis du vælger en af vores mange veganske varianter, får du et helt igennem kvalitetsmærkede veganske måltider med fokus på velsmag og sundhed.

Prøv for eksempel at servere quinoa mix sammen med Bonzos Arrabiata, som er en skøn, vegansk simreret med masser af tomat, løg og peberfrugt samt et bid af chili. Husk et drys friskhakkede krydderurter – så får du et ekstra skud vitaminer samtidig med, at retten tager sig rigtig godt ud på tallerkenen.

På hylderne hos Bonzo finder du bl.a. også de sunde perlespelt og perlebyg.

Sådan gør du

Koges i ca. 10 min. i letsaltet vand (2 dl vand til 1 dl quinoa).
Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller fx koldt i salater.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.