GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Ragú di Fagioli

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Ragú di Fagioli med masser af hvide bønner, peberfrugt, løg, gulerødder og tomater er en ret, der laves over hele Italien, og hver egn – ja, hver enkelt husmor – varierer den efter, hvad der er ved hånden.

Mere om retten

Hvert område i Italien laver denne ret – med de variationer, som områdets særlige udvalg af råvarer nu engang sætter rammen for. Fælles for retten er de hvide bønner, som sammen med forskellige grøntsager koges sammen til en herlig gryderet, som italienerne nyder både til frokost og aften.

Bønner og andre bælgfrugter har gennem århundreder været basis i kosten i alle egne af verden. Bønnerne er super mad, fordi de er fyldt med proteiner, fibre og mineraler, så spiser man mange bønner og andre bælgfrugter, er man godt dækket ind med hensyn til en stor del af de næringsstoffer, man har brug for.

I Ragú di Fagioli kombineres de sunde bønner med friske grøntsager. Vi har brugt gulerødder, løg, peberfrugt og tomat. Det giver en stor spredning af smags- og aromastoffer, sådan at du både får noget sødligt fra løg og gulerødder, friskt og skarpt fra peberfrugterne og den typiske fyldige tomatsmag.

I nogle egne af Italien laver man en slags suppe af denne ret, men vi har bevaret dens lidt mere fyldige konsistens, så du får en mættende, sund ret baseret på de bedste veganske råvarer.

Du kan servere Ragú di Fagioli helt enkelt. Kom retten over i en gryde og varm den godt igennem, mens du rører rundt, og du har så et fuldgyldigt måltid i løbet af ganske få minutter. Du kan også servere retten på andre måder. Prøv for eksempel at komme den på ristet brød, taget lige fra glasset, og du har et rustikt indslag til din morgenmad eller frokost. Du kan også sprede Ragú di Fagioli på en pizzabund og bage en lækker pizza med retten. Husk at komme revet ost på, inden du bager pizzaen.

Ragú di Fagioli er helt fri for konserveringsmiddel og fyldt med sunde, friske og smagfulde kvalitetsråvarer.

TIP: Ragú di Fagioli kan med fordel tilberedes sammen med vores sunde bulgur og quinoa.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Udblødte hvide bønner (45 %), gulerødder (15 %), løg, peberfrugter (10 %), solsikkeolie, hvedemel*, tomatpuré, salt, krydderier.
*Gluten allergene

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.