GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Single måltidskasse Classic

8-12 måltider til 1 person

6-12 portioner

Portioner

Klar på

Fri fragt

407 kr.

8-12 måltider til 1 person

Chili con Carne

Chili con Carne er en fyrig symfoni af skønne bønner, kød, tomater, varme krydderier og chili – en rigtig klassiker fra Mellemamerika, som alle elsker.

Risotto med Karl Johan svampe

Risotto med Karl Johan svampe er en hofret i Italien. Italienerne elsker den fornemme svamp, som også var den svenske konge Karl Johan den 14.’s livret.

Arrabiata

Arrabiata er smækfyldt med smag – fra auberginer, peberfrugt, tomat og ikke mindst chili.

Cavatelli pasta med broccoli og bønner

Smagfuld vegansk ret lavet med klassisk syditaliensk Cavatelli.

Bolognese

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

Tomatsuppe

Tomatsuppe er en herlig ret til frokost eller aftensmad. Servér den som den er, varmet op i en gryde – eller måske iskold!

Grøn ærtepasta

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Bonzo gør det nemt for dig at få lækker mad på bordet hver dag. Her er vores bud på en skøn og varieret måltidskasse til dig, der er single og godt kan lide klassisk mad med masser af smag.

Serveringsforslag: Servér simreretterne med Rødbedepasta, brød eller kerner. Så har du mad til 2 dage. Retterne kan holde sig i køleskabet i op til 3-4 dage efter åbning.

  • 1 ✕ Chili sin Carne (DK1104)
  • 1 ✕ Risotto med Karl Johan svampe (DK1630)
  • 1 ✕ Arrabiata (DK1043)
  • 1 ✕ Cavatelli pasta med broccoli og bønner (DK1845)
  • 1 ✕ Bolognese (DK1036)
  • 1 ✕ Grøn ærtepasta (DK2156)
  • 1 ✕ Tomatsuppe (DK1708)
Mere om pakken

Chili con carne er en klassisk gryderet fra Mellemamerika – oksekød og brune bønner i en grøntsagsfyldt sovs med spidskommen, chili og andre varme krydderier. Nyd den med groft brød og en skefuld creme fraiche på toppen.

Risotto med Karl Johan svampe er en klassiker fra Norditalien. Risottoen koges blot med lidt olie og vand, så du får en herlig duft af de lækre svampe i hele køkkenet. Tilføj evt. reven parmesan eller dryp med lidt trøffelolie.

Arrabiata er en af vore lækre simreretter. Lækre auberginer og andre grøntsager i en fyldig tomatsovs let krydret med chili. Passer perfekt med rødebedepasta, som også er med i denne kasse.

Cavatelli pasta med broccoli og bønner er en syditaliensk pastatype som fremstilles uden æg. Dette giver pastaen et fast bid. Retten kan spises som den er evt. med et drys parmesan på toppen eller i kombination med en af simreretterne i glas.

Bolognese er en klassiker i mange hjem. Nyd den sammen med Rødbedepasta eller Cavatelli for ekstra smag. Har du rester af bolognese, kan du med fordel bruge det som topping på en pizza eller som fyld i et pitabrød.

Den glutenfri ærtepasta er fremstillet af økologiske grønne ærter og vand. Det er en pasta, som er anvendelig til alt det, som vi bruger traditionel pasta til: Som tilbehør til gryderetter og pastasaucer, i supper eller pastasalat. Og så er den fyldt med protein – ideelt til dig, der træner.

Bonzo’s tomatsuppe er mere end tomater! En fyldig, cremet suppe baseret på tomat tilsat kartoffel, gulerod og andre urter, så suppen bliver fyldig og nemt kan gøre det ud for en hurtig aftensmad eller frokost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.