GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Single måltidskasse Vegan

8-12 måltider til 1 person

Klar på

Fri fragt

347 DKK

8-12 måltider til 1 personer

Spicy spaghetti “Assassina”

Spicy spaghetti ”Assassina” lyder som noget fra en mafiahistorie, men du bliver positivt overrasket over den lækre smag med hotte undertoner. Spaghetti med stærk peber, tomat og grøntsagsbouillon.

Chili sin Carne

Chili sin Carne med røde bønner, tomater og grøntsager i en herlig krydret sovs er en vegansk udgave af den klassiske mellemamerikanske ret.

Funghi con Pomodori

Funghi con Pomodori er, som navnet fortæller, en ret med svampe og tomater i centrum, og de bliver suppleret af de lækreste grøntsager.

Orecchiette med broccoli og hvidløg

Bulgur og Quinoa

Bulgur og quinoa er en skøn blanding af tilbehør, som både rummer quinoaens mange ernæringsmæssige fordele og hvedekernernes blide smag og gode fylde.

Linsesuppe – klassisk ret med røde linser

Klassisk italiensk rød linsesuppe er rustik husmandskost med tomat, rodfrugter og porre og med smagsfylde fra krydderurter og hvidløg.

Bonzo gør det nemt for dig at leve vegansk, uanset om du laver mad til én eller mange. Her er vores bud på en lækker vegan måltidskasse til dig, der er single.

Serveringsforslag: Brug halvdelen af Bulgur & Quinoa blandingen sammen med Chili sin carne og den anden halvdel sammen med Funghi con Pomodori. Så har du nem mad til 2 dage.

  • 1 ✕ Spicy spaghetti Assassina (DK1500)
  • 1 ✕ Chili sin Carne (DK1104)
  • 1 ✕ Funghi con Pomodori (DK1142)
  • 1 ✕ Orecchiette med broccoli og hvidløg (DK1999)
  • 1 ✕ Linsesuppe – klassisk ret med røde linser (DK1593)
  • 1 ✕ Bulgur og Quinoa (DK1227)
Mere om pakken

Spaghetti Assasina er en spicy ret fra Syditalien. “Snigmorderskens krydrede spaghetti” betyder navnet, og det lyder drabeligt – men retten er ikke farlig, kun lidt hot. Vi har komponeret en kraftig sauce med stærk peber, tomat og grøntsager, og sammen med den lækre veganske spaghetti bliver det til en ret, der kan give den indre varme.

Chili sin carne er en lækker gryderet med en fyldig sovs med spidskommen, chili og andre krydderier – altså sammen garneret med møre bønner og grøntsager. Server den gerne med Bulgur & Quinoa blandingen, som også er med i denne måltidskasse.

Funghi con Pomodori er en skøn simreret med en krydret tomatsovs fyldt med svampe. Server den med Bulgur & Quinoa eller nyd den kold. Retten kan nemlig bruges direkte på ristet brød gnedet med hvidløg, som bund i en pizza eller som fyld i madpandekager.

Linsesuppe med røde linser er fyldt med proteiner, fibre og struktur. En rigtig husmandsret fyldt med grøntsager, hvidløg og krydderi. En skøn og klassisk suppe, som mætter godt. Nyd den med friske krydderurter på toppen.

Orichiette er en speciel pasta udviklet i Apulien, hvor man kombinerer den med broccoli og hvidløg til en herlig, mild pastaret. En klassiker fra det italienske landkøkken. Navnet Orichiette betyder ’små ører’ og refererer til pastaens form.

Bulgur & Quinoa blandingen kombinerer hvedens milde smag med quinoa, der er fyldt med protein og fibre. Nyd blandingen som tilbehør til dine favoritretter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.