GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Studiekassen Classic

5 måltider til 3 personer

4 portioner svg icon

Måltider

Klar på

Fri fragt

486 kr.

1 pakke svarer til 4 måltider til 3 personer eller 2 voksne og 2 børn.

2 pakker svarer til 8 måltider til 3 personer eller 2 voksne og 2 børn.

kr 121 pr måltid, kr 60 pr portion

Chili con Carne × 2

Chili con Carne er en fyrig symfoni af skønne bønner, kød, tomater, varme krydderier og chili – en rigtig klassiker fra Mellemamerika, som alle elsker.

Kødboller × 2

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! Børnene elsker de lækre boller i tomatsovs, og du vil også selv nyde de lækre smagsnuancer.

Basmatiris med mild karry

Basmatiris med mild karry er hentet fra Italiens sydligste del, hvor indflydelsen fra det arabiske køkken er tydelig. Nyd den aromatiske ret og få den indre varme!

Kikærtepasta

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Bolognese

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

Fuldkornspasta

Fuldkornspasta er til dig, der elsker et ægte italiensk pastamåltid, og som samtidig gerne vil spise så sundt som muligt. Hele 8 % fibre finder du i denne fuldkornspasta.

Gullasch

Gullasch fra Bonzo med mørt oksekød, tomat og skønne krydderier bringer dig lige ned på den ungarske steppe, hvor retten med kærlighed blev skabt.

Forkæl den studerende med lækre gourmet færdigretter – perfekte efter de lange dage på læsesalen. Studiekassen er idéel til at opbygge et lager af smagfuldt færdigmad eller til den lille familie, de dage hvor det gerne må være lidt nemt.

  • 2 ✕ Chili con carne (DK1135)
  • 2 ✕ Kødboller (DK1029)
  • 1 ✕ Bolognese (DK1036)
  • 1 ✕ Gullasch (DK1012)
  • 1 ✕ Kikærtepasta (DK2170)
  • 1 ✕ Fuldkornspasta (DK1258)
  • 1 ✕ Basmatisris med mild karry (DK1616)
Mere om pakken

Det kræver sit at holde energiniveauet i top til studierne. Hverdagen er fyldt med masser af læsning, gruppearbejde og opgaveskrivning, og så er der jo også eksaminerne… Bonzo studiekasserne rummer alt, hvad man som aktiv studerende har brug for: God energi og masser af velsmag.

Der er fyldig velsmag for alle pengene i denne måltidskasse, som kan holde krop og hjerne fit for fight til studierne. Chili con carne er fyldt med lækre kidneybønner og kød i en fyldig sovs af grøntsager, krydret med varme krydderier som spidskommen og chili. Spis den med pasta, couscous eller blot et stykke groft brød til. Kom gerne en skefuld creme fraiche på hver portion.

Bonzos kødboller er simpelt hen livretten over dem alle. En velkrydret kødbolle i en lækker, cremet sauce. Kødbollerne er fremstillet af oksekød og krydret, så de rummer både kant og delikater aromaer. Spis dem med pasta og leg Lady og Vagabonden med din kæreste.

Bolognese er vel nok den mest servede hverdagsret ikke mindst her i Danmark. Her kan du få den lækre ret på bordet hurtigt og nemt: Tøm et glas med bolognese i en gryde og varm igennem, mens du koger pastaen til. Kog evt. pastaen halvfærdig og lad den simre mør i sovsen, mens retten bliver varm. Det giver en ekstra god konsistens og masser af lækker velsmag.

Med gullasch er vi taget et smut til Ungarn, hvor vogterne af de store kvægflokke i det flade sletteland har skabt en klassisk kødret, der i dag er elsket i hele verden. Lækkert, mørt oksekød i en cremet sovs med tomat og grøntsager krydret med paprika. Nyd den med basmatiris med karry – karrysmagen passer perfekt til den tomatiserede sovs.

Tilbehøret i denne måltidskasse er tre bestsellere fra vores Sidedish og One Pot hylde: Glutenfri kikærtepasta, Basmatiris med karry og fuldkornspasta, som du kan sætte sammen med alle retterne lige efter din smag.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.