GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Studiekassen Vegan

5 måltider til 3 personer

4 portioner svg icon

Måltider

Klar på

Fri fragt

497 kr.

1 pakke svarer til 10-15 portioner / 4 måltider til 2-3 personer

2 pakker svarer til 20-30 portioner / 4 måltider til 4-5 personer

kr 121 pr måltid kr 60 pr portion

Chili sin Carne × 2

Chili sin Carne med røde bønner, tomater og grøntsager i en herlig krydret sovs er en vegansk udgave af den klassiske mellemamerikanske ret.

Vegansk Bolognese

Vegansk Bolognese er en hofret fra Bonzo. Vi har lavet to varianter – en med chili og en uden, så du kan vælge, hvor hot din aftensmad skal være.

Arrabiata

Arrabiata er smækfyldt med smag – fra auberginer, peberfrugt, tomat og ikke mindst chili.

Couscous med milde krydderier fra Italien

Couscous med milde krydderier er et pikant indslag på bordet og et godt tilbehør til sammenkogte retter med grøntsager – og kød og fisk, hvis man er til det.

Ragout al Paccantino

Ragout al Paccantino er fyldt med auberginer og andre grøntsager og er et ægte måltid fra Syditalien.

Funghi con Pomodori

Funghi con Pomodori er, som navnet fortæller, en ret med svampe og tomater i centrum, og de bliver suppleret af de lækreste grøntsager.

Grøn ærtepasta

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Kikærtepasta

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Forkæl den studerende med lækre gourmet færdigretter – perfekte efter de lange dage på læsesalen. Studiekassen er idéel til at opbygge et lager af smagfuldt færdigmad eller til den lille familie, de dage hvor det gerne må være lidt nemt.

  • 2 ✕ Chili sin carne (DK1104)
  • 2 ✕ Arrabiata (DK1043)
  • 1 ✕ Ragout al Paccantino (DK1111)
  • 1 ✕ Funghi con Pomodori (DK1142)
  • 1 ✕ Vegansk Bolognese (DK1692)
  • 1 ✕ Kikærtepasta (DK2170)
  • 1 ✕ Siciliansk Couscous (DK1562)
  • 1 ✕ Grøn ærtepasta (DK2156)
Mere om pakken

Det kræver sit at holde energiniveauet i top til studierne. Hverdagen er fyldt med masser af læsning, gruppearbejde og opgaveskrivning, og så er der jo også eksaminerne…Bonzo studiekasserne rummer alt, hvad man som aktiv studerende har brug for: God energi og masser af velsmag.

Chili sin carne er en lækker, krydret simreret med spidskommen og chili. Proteiner og fylde kommer fra de møre, røde kidneybønner, som lægger en god bund i retten. Bønnerne suppleres med grøntsager – vi har brugt både gulerødder, peberfrugt og tomater i retten for at få den rigtige smagssammensætning frem og for at få fylde og en god mundfølelse i retten. Server retten som den er, med en salat til eller med et af de lækre Sidedish tilbehør, som følger med i denne måltidskasse.

Arrabiata er tomater, peberfrugter og løg, som simrer sammen så længe, at smagen samler sig og bliver lækker, rund og fyldig. Arrabiata betyder ’vred’ på italiensk, og det hentyder til den chili, som du også finder i retten. Passer perfekt til pasta, couscous eller med groft brød og en grøn salat.

Ragout al Paccantino er syditaliensk mad, når det er lækrest: Tomater, løg og auberginer simrer sammen til en smagsfyldt ret, som vi anbefaler at spise med pasta eller couscous – det sidste er yndet i Syditalien, der har tætte rødder til Nordafrika.

Funghi con pomodori giver dig gode proteiner og fibre fra svampe. Det hele er kogt sammen i en lækker sovs med tomater og grøntsager. Nyd retten med pasta fra vores Sidedish hylde. Retten er også super som sovs på en pizzabund, hvis du selv bager denne lækre italienske delikatesse – eller som bruschetta på et flute med lidt ost i ovnen.

Vegansk blognese er bare klassikeren over alle. Nyd den herlige grøntsagssovs med tomat som basis sammen med vores rødbedepasta og spis gerne en grøn salat til eller måske ekstra grønt i form af strimler af peberfrugt, rå asparges eller andet, som du kan lide.

Måltidskassen rummer tre slags lækkert tilbehør, så du kan sammensætte lige nøjagtig det måltid, der passer til dagens appetit!

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.