GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Trofiette med Axoa

2-3 portioner / ca. 1550 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

263 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 1550 g

Trofiette pasta med basilikumpesto

Smagfuld italiensk ret med den særlige, snoede pastatype Trofiette fra Norditalien.

Axoa

Axoa er en meget velsmagende ret fra Baskerlandet, baseret på kalvekød, tomater og piment d’Espelette. Det er en luksus bolognese, som serveres varm med et godt brød eller eventuelt ris, kartoffelmos eller pasta. Rettens særkende fremhæves af et drys friskhakket persille eller andre friske krydderurter.

Ikke på lager

Insufficient stock

Midlertidigt udsolgt

Luksusbolognese fra Baskerlandet med blandt andet kalvekød og Piment d’Espelette, en særligt aromatisk paprika.

  • 1 ✕ Axoa (DK1807)
  • 1 ✕ Trofiette pasta med basilikumpesto (DK1876)
Mere om retten

Kombiner Axoa som her med Trofiette pasta med basilikumpesto og få et særdeles aromatisk og duftende måltid ud af det.

TIP: Hak en håndfuld bredbladet persille sammen med lidt frisk citronskal og et fed hvidløg. Sammen med ristede brødkrummer er det et herligt drys på retten!

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 15-20 minutter.

Trofiette:

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 16 minutter). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

FLEXITAR TIP: Servér evt. ekstra jomfru olivenolie og revet parmesan.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Axoa

INGREDIENSER: Kalvekød (oprindelse: Frankrig), grøn og rød peber, hønsebouillon (hønsefedt, hønsekød (1%), krydderier og aroma (indeholder SELLERI), maltodextrin), gulerødder, løg, solsikkeolie, olivenolie, tomatkoncentrat (tomater, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre)), rå skinke (oprindelse: Frankrig) (svinekød, salt, konserveringsmiddel (salpeter)), svinebryst (oprindelse: Frankrig), salt, piment d’Espelette BOB (Espelette-paprika), hvidløg, andefedt, peber.


Trofiette med basilikumpesto

INGREDIENSER: Pasta (durumhvede (semolina), vand (12,5%), tørret spinat 3%) (94%), basilikum (2%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), pinjekerner, hvidløg. Indeholder gluten.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.