GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Weekendkassen

3 måltider til 2-3 personer

Portioner

Klar på

Proteinrig

Fri fragt

676 kr.

1 pakke svarer til 6-9 portioner / 3 måltider til 2-3 personer

2 pakker svarer til 12-18 portioner / 3 måltider til 4-5 personer

Poulet aux Morilles

Poulet aux Morilles – kylling med morkler – er en fornem ret fra det franske borgerkøkken, som du nu kan nyde i en raffineret og meget velsmagende udgave fra Bonzo Brasserie. Varm indholdet af glasset med den klassiske ret i en gryde og servér – og du har reddet din familie og dine venner et meget kvalificeret måltid.

Quinoa mix

Quinoa mix er et lækkert, proteinfyldt tilbehør til gryderetter og simreretter – du kan kombinere tilbehøret med de fleste af Bonzos færdigretter, men selvfølgelig også servere quinoaen til retter du selv har kokkereret.

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon er en af de ikoniske retter fra det franske borgerkøkken. Oksekød simrer længe i en sauce med rødvin, gulerødder og løg og serveres klassisk med glaserede perleløg – en herlig ret med en dyb smag og skøn aroma, og en flot ret til både gæstebud og weekendhygge med familien.

Ikke på lager

Kartoffelmos med Karl Johan svampe

Kartoffelmos med Karl Johan svampe forener kartoflens blide smag med de fornemme Karl Johan svampes aroma og karakter.

Bolognese

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

Pappardelle med Karl Johan svampe

Pappardelle med Karl Johan svampe er en fantastisk ret. Både på grund af pastaen og de lækre svampe, som begge er sikre hits i det italienske køkken.

Insufficient stock

Midlertidigt udsolgt

Tre skønne måltider, som er perfekte til en hyggemiddag eller til familiemiddagen, når I er samlet om bordet. Nyd klassikere fra Frankrig og Italien.

  • 1 ✕ Poulet aux Morilles (DK1760)
  • 1 ✕ Quinoa mix (DK1234)
  • 1 ✕ Boeuf Bourguignon (DK1821)
  • 1 ✕ Kartoffelmos med Karl Johan svampe (DK1661)
  • 1 ✕ Bolognese (DK1036)
  • 1 ✕ Pappardelle med Karl Johan svampe (DK1531)
Mere om pakken

Poulet aux Morilles med Quinoa er et eksklusivt måltid: Det er bygget op med en herlig mør kylling i sauce med morkler i centrum, og vi kombinerer med quinoa, som er et skønt tilbehør, fyldt med fibre og protein.

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos med Karl Johan svampe – nyd den en kølig efterårsdag, når I har været på tur i naturen! En rigtig klassiker fra det franske køkken, som skaber glæde hele vejen rundt om bordet.

Bolognese med Pappardelle – her er vi taget et smut til Italien og serverer den klassiske Bolognese kødsauce med den brede Pappardelle pasta. Her i en udgave med Karl Johan svampe, der giver en skøn aroma. Den brede pasta knytter saucen perfekt til sig. Prøv at koge den halvt mør og kom den så i saucen, hvor du koger den færdig. Konsistensen bliver enestående og smagen ekstra skøn!

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

Lækker aftensmad til weekenden

Størstedelen af Bonzos retter tager blot 10-20 minutter at lave. Vi har dog også nogle retter, der skal varme op i 30 minutter, da retten er mere kompleks. De kræver mere tid, men ikke mere arbejde, hvilket gør retterne ideelle til nem weekendmad.

De tre retter tager udgangspunkt i franske køkkentraditioner. Når du er færdig med arbejdet om fredagen, kan du se frem til et lækkert måltid både fredag, lørdag og søndag næsten uden tilberedningstid. Vi har alle vores rutiner og foretrukne dage at spise mad. Her får du vores anbefalinger til, hvordan du kan få mest ud af at spise vores lækre aftensmad til weekenden fra Weekendkassen.

Fredagsmad = Boeuf Bourguignon med kartoffelmos

Slut arbejdsugen af med en klassiker til fredagsbordet. Boeuf Bourguignon med kartoffelmos er fredagsmad forklædt som selvforkælelse. Retten består af mørt og smagsrigt kød suppleret op med kartoffelmos. Supplér med en salat og så er du klar til at holde weekend.  Retten skal blot varmes op i to forskellige gryder, og så er du klar til at spise.

Boeuf Bourguignon

Lørdagsmad = lørdagskylling

Start weekenden ud med en lørdagskylling på en anderledes måde. Skift kylling og kartofler i ovn ud med fransk kylling med svampe, suppleret med en lækker quinoa blanding

Poulet aux Morilles med quinoa

Søndagsmad  = Bolognese med Pappardelle

Nyd weekends sidste dag med en nem italiensk pasta bolognese. Retten kommer fra Bologna og er en familieklassiker fra landet med la familia. Pasta er problemfri søndagsmad, der er en god måde at få afsluttet weekenden. 

Skulle du have rester tilbage til mandagsmad, så er Bonzos mad også fremragende at varme op i en mikrobølgeovn dagen derpå.

Bolognese med Pappardelle

Bestil din weekendkasse her i dag, og hav maden klar til den kommende weekend eller weekenden efter.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.