GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Ægte veganske simreretter fra Bonzo

At leve vegansk er meget mere end blot at spise vegansk. Det er en livstil, med klare holdninger til ikke at udnytte dyr i bredeste forstand. En veganer undgår i princippet al udnyttelse af dyr! Vegansk mad og vegansk livsstil bliver derfor ofte en meget omfattende ændring af vaner.

En veganer spiser således hverken kød, fisk, skaldyr, insekter, mælkeprodukter, æg, bivoks, honning eller andre produkter, der kommer fra dyr. I stedet kan de vælge ægte veganske simreretter fra Bonzo – og det gør stadig flere.

Vegansk v-label

VEGANSK MAD / VEGANSK LIVSSTIL OMFATTER HELE TILVÆRELSEN

Udnyttelse af dyr sker nemlig i mange andre tilfælde end ved fødevarer. Veganere går ofte udenom læder, uld, silke, pels og andre produkter fra dyr, ligesom produkter og medicin, som er testet på dyr, undgås. Ligeledes undgås situationer, hvor dyr indgår, blandt andet cirkus.

En veganer skal således være opmærksom på mange forskellige forhold – herunder alle tænkelige produktionsforhold – for at være sikker på ikke at komme til at forbruge produkter, hvori dyr indgår på den ene eller anden måde. Det er ofte meget vanskeligt at gennemskue, specielt i færdigtilberedte veganske retter, idet man ikke lovmæssigt skal deklarere alt, som en veganer har behov for at vide for at være sikker på, at færdigretten opfylder alle de veganske dogmer.


BONZOS VEGANSKE RETTER ER CERTIFICEREDE

Derfor lader Bonzo alle vores veganske retter certificere, så vores forbrugere kan være sikre på, at alle Bonzos veganske retter er ægte veganske! Se mere på: www.V-label.eu

Hos Bonzo har vi udviklet 6 skønne, certificerede og håndlavede veganske simreretter som blot tager 10 minutter at tilberede. Vi har ligeledes vegansk tilbehør, som også blot tager 10 minutter at tilberede.

Bonzos veganske retter er udviklet efter følgende 5 veganske dogmer:

 1. Indeholder ikke kød eller biprodukter fra slagtning (knogler eller bløddele), heller ikke fra fisk, fjerkræ, skaldyr og insekter.
 2. Indeholder ikke nogen former for animalske produkter eller biprodukter, herunder også mælkeprodukter, æg og honning.
 3. Må ikke være kontamineret med animalske fødevarer under produktionen.
 4. Dyr må ikke have været benyttet eller udnyttet i forbindelse med produktionen af ingredienser til produktet (inkl. test på dyr).
 5. Produkt og ingredienser må ikke være testet på dyr.
færdigretter vegansk arrabiata fra bonzo

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.