GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Færdigretter til døren til 1 person

Find inspiration til dage i fremtiden, hvor du gerne nemt vil kunne lave mad til dig selv uden at skulle forlade huset eller vente på at modtage færdigretter afleveret til din fordør.

Færdigretter til døren 1 person

Hurtige opskrifter er ikke hurtige, hvis du først skal handle ind til dem. Sunde færdigretter i supermarkederne har ofte et højt sukkerindhold og en del tilsætningsstoffer i dem. Og når det regner, kan du sagtens risikere at skulle vente 45 minutter, før dit madbud banker på din dør med din (våde) færdigret, fordi mange andre heller ikke gider hente mad.

Hvad du har brug for, er mad i huset, når du har lyst til at få leveret færdigretter til din dør. Lad os introducere dig for Bonzo – Færdigretter til køkkenet, når du ikke vil lave mad.

Bonzo leverer mad inden for 1-3 dage, som kun tager 10-30 minutter at lave, uden du behøver at skulle bruge meget tid på selve madlavningen.

Bonzos mad er færdigretter med inspiration fra Italien og Frankrig. Du kan vælge mellem et stort udvalg af både kødretter, vegetarretter samt pakker med pasta, ris, couscous med mere, som du kan lave på kort tid.
Forskellen på at bestille færdigretter til døren og Bonzos retter, du har i hjemmet, er din indsats – og ikke nødvendigvis den tid det tager, til du har et færdigt måltid, der er klar til at spise.

Lad os se på, hvorfor det potentielt er hurtigere at lave færdigretter selv, frem for at vente på at et bud banker på din dør.

Det er ikke altid tidsbesparende at få færdiglavet mad til døren.

Det er unægtelig ret nemt at åbne en bakke færdiglavet pizza, der er leveret med madbud, som man bestilte ved at ringe eller et par klik. Det er nemmere at spise mad, der er leveret, end først skulle koge vand til pasta til en gryde, og hælde mad fra et glas i en anden gryde. Men er det nu også det?

Undersøgelser viser, at den gennemsnitlige Netflix-abonnent bruger 17,8 minutter om dagen på at beslutte, hvad han skal se. Tænk nu på, hvor lang tid du bruger, når du har besluttet dig for, at du ikke vil lave mad, men gerne vil bestille mad udefra. Ved du nøjagtig, hvad du vil spise? Lad os sige, at du efter noget tid beslutter dig for thai-mad? Ved du nu nøjagtig hvilken ret, du er interesseret i at spise blandt de 40 retter, restauranten har på menuen? Og skal du have forret og noget at drikke med? Uret tikker lystigt videre.

Den tid det tog dig at beslutte, hvad for noget mad og hvilken ret, du skulle spise, kan meget vel have taget længere, end hvis du havde lavet maden fra Bonzo, du havde i dit køkkenskab. Især hvis du har besøg og I er to, der skal blive enige, og derefter beslutte, hvad I vil spise. Når du vil spise inden for kort tid, kan det derfor være en fordel at have færdiglavet mad i lejligheden.
Men for at det skal være lige så attraktivt, skal det smage lige så godt, som færdiglavet mad leveret til døren. Det gør Bonzos mad. Og det er ofte både en hurtigere og billigere løsning, hvis man sammenligner det med eksempelvis at få leveret sushi til to personer. Fordi kvaliteten er så høj, til trods for at Bonzos mad kan laves så hurtigt, kalder vi det gourmet fastfood. Et sundere, billigere og hurtigere alternativ til meget forskelligt take-away mad.

Afsluttende kommentarer

Du kan vælge at bruge 15-20 minutter på at browse igennem en liste af mange forskellige typer restauranter og skulle læse reviews først. Det gør dig bestemt mere sulten. Du kan også bruge den samme tid på at hygge med at lave noget nemt mad til dig og din partner, uden at det involverer at I skal tilberede mad. I skal blot varme det op, og så er I klar til at spise.

 • pasta med pesto trofiette basilikumpesto bonzo færdigrettertrofiette pasta med basilikum pesto

  Trofiette pasta med basilikumpesto

  2-3 portioner / ca. 800 g

  64 DKK

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.