GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Færdigretter til døren til 1 person

Færdigretter til døren til dig der bor alene. Find inspiration til dage i fremtiden, hvor du gerne nemt vil kunne lave mad til dig. Du skal ikke en gang forlade huset eller vente på at maden bliver leveret.

Færdigretter til døren 1 person

Du vil gerne lave mad, og googler måltider med hurtrige opskrifter. Men … hurtige opskrifter er ikke hurtige, hvis du først skal handle ind til dem.

Alternativt kan du spise sunde færdigretter fra supermarkederne. De har bare ofte et højt sukkerindhold og en del tilsætningsstoffer i dem.

Du kan også vente i 45 minutter i regnvejr til buddet kommer. Din mad er måske leveret til døren, men du kunne have nået at lavet mad og spise, havde du haft færdigretter i hjemmet.

Hvad du har brug for, er mad i hjemmet, når du har lyst til at bestille mad udefra.

Lad os introducere dig for Bonzo – Færdigretter til køkkenet, når du ikke vil lave mad, og ikke kan vente på af få leveret færdigretter til døren.

Bonzo leverer mad inden for 1-3 dage, som kun tager 10-30 minutter at lave. Selve madlavning er blot at varme retten op

Bonzos mad er færdigretter med inspiration fra Italien og Frankrig. Du kan vælge mellem et stort udvalg af både kødretter, vegetarretter samt pakker med pasta, ris, couscous med mere, som du kan lave på kort tid.
Forskellen på at bestille færdigretter til døren og Bonzos retter, du har i hjemmet, er din indsats – og ikke nødvendigvis den tid det tager, til du har et færdigt måltid, der er klar til at spise.

Lad os se på, hvorfor det potentielt er hurtigere at lave færdigretter selv, frem for at vente på at et bud banker på din dør.

Færdigretter leveret til døren

Det er ikke altid tidsbesparende at få færdiglavet mad leveret til døren.

Det er unægtelig ret nemt at åbne en bakke færdiglavet pizza, der er leveret med madbud, som man bestilte ved at ringe eller et par klik. Det er nemmere at spise mad, der er leveret, end først skulle koge vand til pasta til en gryde, og hælde mad fra et glas i en anden gryde. Men er det nu også det?

Tænk nu på, hvor lang tid du bruger, når du har besluttet dig for, at du ikke vil lave mad, men gerne vil bestille mad udefra. Ved du nøjagtig, hvad du vil spise? Lad os sige, at du efter noget tid beslutter dig for thai-mad? Ved du nu nøjagtig hvilken ret, du er interesseret i at spise blandt de 40-60 retter, restauranten har på menuen? Og skal du have forret og noget at drikke med? Uret tikker lystigt videre.

Når madlavning fra i køkkenet er hurtigere end madlevering til døren

Den tid det tog dig at beslutte, hvad for noget mad og hvilken ret, du skulle spise, kan meget vel have taget længere, end hvis du havde lavet en af dine færdigretter til døren fra Bonzo, du havde i dit køkkenskab. Især hvis du har besøg og I er to, der skal blive enige, og derefter beslutte, hvad I vil spise. Når du vil spise inden for kort tid, kan det derfor være en fordel at have færdiglavet mad i lejligheden.
Men for at det skal være lige så attraktivt, skal det smage lige så godt, som færdiglavet mad leveret til døren. Det gør Bonzos mad. Og det er ofte både en hurtigere og billigere løsning, hvis man sammenligner det med eksempelvis at få leveret sushi til to personer. Fordi kvaliteten er så høj, til trods for at Bonzos mad kan laves så hurtigt, kalder vi det gourmet fastfood. Et sundere, billigere og hurtigere alternativ til meget forskelligt take-away mad.

Afsluttende kommentarer

Du kan vælge at bruge 15-20 minutter på at browse igennem en liste af mange forskellige typer restauranter og skulle læse reviews først. Det gør dig bestemt mere sulten. Du kan også bruge den samme tid på at hygge med at lave en nem færdigret til dig selv , uden at det involverer at du skal tilberede mad. du skal blot varme det op, og så er du klar til at spise.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom