GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Kvalitetsmåltider

Lækkert & nemt

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest stillede spørgsmål vedrørende vores sortiment, levering og meget mere.

Kan du ikke finde svar, på det du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte os direkte via kontaktinformationerne nederst på siden. 

Vores sortiment

Hvad er en One Pot?

En One Pot er et måltid, hvor hele retten tilberedes i én gryde. Du slipper altså for at have flere gryder og pander i gang, når du tilbereder Bonzos One Pot retter. Tjek emballagen for yderligere instruktioner.

Bonzo’s One Pot retter består af dehydrerede råvarer, som vakuumeres, så de bevarer deres gode smag og indhold. At dehydrere er det samme som at tørre sine råvarer. Det gør, at vi kan konservere vores One Pot retter uden kemi og konserveringsmidler.

Alle One Pot kan holde sig minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Hvad er en Simreret?

Bonzos simreretter er retter, der har stået på komfuret og trukket smag og kraft i flere timer. I vores simreretter får du skønne sammenkogte retter rige på smag og gode råvarer – både med og uden kød.

Hos Bonzo går vi op i, at de råvarer, vi bruger, er af god kvalitet. Derudover tilbereder vi retterne, som vi ville gøre det i vores eget køkken – nænsomt og med øje for den gode smag! 

Når retten er klar kommes den på glas med låg, mens den stadig er lun. Herefter sættes den i  et vandbad, hvor den stille og roligt opvarmes til 80 grader. Processen kaldes for henkogning, og konserverer retten uden brug af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. 

Derudover sikrer henkogning, at alle vitaminer, mineraler og fibre bevares!

Alle Simreretter kan holde sig minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne

Hvad er Bonzo Brasserie?

Bonzos Brasserie er vores franske klassikere. Alle retterne er tilberedt med respekt for de franske traditioner og kærlighed til den franske madlavning. Perfekte som gæstemad eller til en aften, hvor du gerne vil servere et lækkert, hjemmelavet måltid, men måske ikke har timerne til at kæle for den gode smag. 

Alle Brasserie-retter er tilberedt med henkogning, hvilket betyder, at retten langsomt varmes op til 80 grader i et glas med låg, når den er færdig. På den måde bliver retten konserveret samtidig med, at alle gode næringstoffer, fibre og mineraler bevares. 

Metoden kaldes henkogning og sikrer en lang holdbarhed uden brug af tilsætningsstoffer og unødig kemi.

Brasserie-retterne kan alle holde sig minimum 6 måneder og ofte op til 12 måneder. Se datomærkningen på glasset. 

Er produkterne glutenfri?

En stor del af vores simreretter er glutenfri. Vi har markeret vores glutenfri sortiment tydeligt på emballagen, så det er nemt for dig at finde rundt i. Under vores sortiment kan du under »allergener og præferencer« sortere efter »glutenfri«.

Hvad betyder jeres V-label?

Vores V-label er din garanti for, at vores veganske sortiment er 100% vegansk. Det er ikke altid let at gennemskue listen af ingredienser, derfor har vi gjort det nemt for dig og fået hele vores veganske sortiment certificeret med et v-label.

Hvilke ingredienser bruger I?

Ligesom de fleste af vores opskrifter kommer fra Middelhavsområdet, er det også i Sydeuropa, at vi henter vores grøntsager. Her får de masser af sol og udvikler den bedste smag og de flotteste farver.

Vi vælger altid de bedste råvarer til vores produkter – alt det, vi selv ville bruge i vores eget køkken derhjemme og går aldrig på kompromis. Vi er kritiske og vil kun have det bedste.

Kødet i Bonzos kødretter kommer fra dyr, der har levet under gode forhold og fået masser af naturligt foder.

Er Bonzo økologisk?

En del af vores tilbehør (Sidedish) er økologisk. Råvarerne i vores simreretter er stort set også alle økologiske, men desværre er vi der ikke 100% endnu – men vi håber, det kommer en dag.

Hvor mange personer er der mad til?

Alle Bonzos måltider indeholder mad til 2-3 voksne. 

En One Pot indeholder 2-3 portioner, mens en Simreret i glas indeholder 1-2 portioner. 

Sammensætter du 1 simreret med 1 OnePot eller Sidedish tilbehør såsom pasta, vil der være mad til 2-3 voksne eller 1-2 voksne og 1 barn.

De enkelte produkter i vores sortiment er alle markeret med antal personer og gram, så det er nemt at gennemskue.

Abonnement

Er der en bindingsperiode på abonnementer?

Nej, der er ingen bindingsperiode på vores abonnementer. Du kan afmelde et abonnement når som helst, dog senest X ANTAL dage før næste levering.

Hvordan bestiller jeg et abonnement?

Tilføj blot dine ønskede produkter til kurven, gå til kurven og vælg hvor ofte du ønsker at modtage dit abonnement, og gennemfør din bestilling i kassen.

Læs mere på linket herunder.

Hvor ofte modtager jeg mit abonnement?

Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker at modtage dit abonnement fra Bonzo. Vælg mellem levering hver uge, hveranden uge eller en gang om måneden.

Hvilke produkter kan jeg få på abonnement?

Alle Bonzos produkter er tilgængelige på abonnement – selv måltidskasserne. Alle de produkter du lægger i kurven, kan du få på abonnement.

Kan jeg få rabat på mit abonnement?

Du kan få rabat på dit abonnement på flere måder:

Rabatkode: Med en rabatkode kan du få rabat på første levering af dit abonnement. Efterfølgende leveringer vil koste den oprindelige pris.

Tilbud: Bestiller du et produkt, som er på tilbud i webshoppen, som en del af dit abonnement, vil rabatten gælde for alle efterfølgende leveringer, indtil abonnementet opsiges.

Gavekode: Har du en rabatkode, som tilføjer gratis produkter til din bestilling, vil disse gratis produkter også være inkluderet i alle efterfølgende leveringer, indtil abonnementet opsiges.

Hvordan ændrer jeg leveringsadressen for mit abonnement?

Du kan ændre leveringsadressen for dit abonnement, ved at logge ind på din konto på bonzo.dk. På siden “Min konto” kan du ændre adressen, hvor dit abonnement bliver leveret til.

Kan jeg ændre indholdet i mit abonnement?

For at ændre indholdet i dit abonnement, logger du ind på din konto på bonzo.dk og opsiger dit nuværende abonnement. Herefter sammensætter du blot dit nye abonnement, vælger leveringsfrekvens i kurven, og gennemfører betalingen som normalt.

Kan jeg sætte mit abonnement på pause?

Du kan til enhver tid sætte dit abonnement på pause. Log ind på din konto på bonzo.dk. Her kan du se dit nuværende abonnement, og vælge at sætte det på pause. 

Du kan til enhver tid genaktivere et abonnement, som er sat på pause.

Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement, ved at logge ind på din konto på bonzo.dk. På siden “Min konto” kan du se en oversigt over eksisterende abonnementer. Her kan du sætte et abonnement på pause, eller helt afmelde dig.

Diverse

Hvad er måltidskasser?

En måltidskasse er en samling madvarer, som leveres direkte til døren. På den måde lettes madlavningen i hverdagen, og du slipper for de mange besøg i supermarkedet. 

Hvem køber måltidskasser?

Det er alle aldersgrupper, der køber måltidskasser. Vores data viser, at fordelingen mellem kvinder og mænd er 57,7 % kvinder – 42,3 % mænd. Den største målgruppe er alderen 45-54 og 65+ år.

Hvilke måltidskasser er bedst?

Der er lavet forskellige tests, som på https://doc24.dk/maaltidskasser-test/. Men disse tests er ikke baserede på brugeres meninger og er ofte utroværdige. Landets store magasiner har også udført adskillige tests, som er mere troværdige. Vi anbefaler, at du ser på  trustpilot og derfra vurderer, hvilken måltidskasse, der er bedst for dig.

Hvilke måltidskasser billigst?

Bonzo har måltidskasser med minimal madspild, fordi maden er langtidsholdbar og alt maden kan bruges. Det er med til at holde prisen nede, samtidig med at priserne er konkurrencedygtige. Du finder adskillige billige måltidskasser til 372 kr. inklusiv levering. Vi bestræber os desuden på, at ligge mellem 25-50 kr pr portion i alle måltidskasser.

Hvem køber mest måltidskasser?

Det er primært kvinder der køber måltidskasser med 57,7 % mod 42,3 % mænd. Geografisk er det hhv Hovedstaden, Midtjylland og resten af Sjælland, der står for 85 % af alle indkøbte måltidskasser.

Kan det betale sig med måltidskasser?

Når man ser på, hvor meget tid man sparer på at handle ind og planlægge mad, så kan en måltidskasse med færdigretter, der  blot skal varmes op, godt betale sig. På den måde reducerer man også sit madspild og slipper for at betale for mad, man ikke spiser. 

Hvor mange måltidskasser er der i Danmark?

Der er og 30 forskellige udbydere og samlet set over 400 forskellige måltidskasser, der både indeholder kød, vegansk, vegetarisk og flexitarisk mad.

Hvad indeholder en måltidskasse?

Måltidskasser fås i mange forskellige typer, der er sammensat efter behov – hvad end man spiser kød, er vegetar eller veganer. Bonzos måltidskasser indeholder forskellige retter fra inspireret af det italienske og franske køkken. Måltidskasserne er tilpasser familier, singler, mad til dem der træner og meget mere.

Hvor mange benytter sig måltidskasser?

Ifølge undersøgelser kommer omkring 2 % af alle måltider fra måltidskasser ifølge data fra Madkulturen. Men disse tal er fra før Corona, og man må formode, at tallene har ændret sig en del siden da. Kilde: https://lf.dk/tal-og-analyser/forbrugere-og-trends/2021/m%C3%A5ltidskasser-i-fokus

Hvorfor vælge måltidskasser?

Måltidskasser er en smart løsning til folk, der gerne vil spise varieret og sundt men også ønsker mad, der er hurtigt, nemt og lækkert. Der er mange fordele ved Bonzos retter. Især det, at maden er langtidsholdbar, så man altid kan have noget i køkkenet, der blot skal varmes, er en stor fordel, når man skal vælge måltidskasser.

Hvad koster en måltidskasse?

De billigste koster 372 kr. og de dyreste kan koste over 700 kr. hvor fragten derimod er gratis.

Hvor kan man købe måltidskasser?

Du kan finde mange sider, der har lavet oversigter over forskellige udbyderes forskellige måltidskasser. Du kan finde et spændende udvalg af vores måltidskasser her.

Hvem laver måltidskasser?

Et udpluk af hvem der laver måltidskasser: Bonzo, Årstiderne, Kokkens Hverdagsmad, Sund Take-Away, Hello Fresh, Simple Feast, Halkær Ådal og Marley Spoon … og mange flere.

Bestilling og levering

Skal jeg være logget ind for at bestille?

Nej, du behøver ikke at oprette en bruger eller være logget ind for at bestille hos os. 

Fordelen ved at oprette en bruger er, at vi gemmer dine leveringsoplysninger, så du ikke skal indtaste dem næste gang. Derudover er det nemt og overskueligt at holde overblik over dine bestillinger. 

Hvad koster fragt?

Der ydes gratis fragt ved køb over 379 kr. til pakkeshop.

Vi leverer med GLS og fragtprisen er fra 39 kr. – 70kr. afhængigt af hvilken vare du køber, vægten og mængden heraf.

Hvor lang leveringstid er der?

Vi leverer alle hverdage. Der ydes i de fleste tilfælde dag til dag levering ved bestillinger før kl. 12:00. Du er altid sikret levering inden for 1-3 hverdage (undtaget force majeure).

Kan jeg returnere et produkt?

Hvis du af den ene eller anden grund gerne vil returnere en vare, kan du sende den retur inden for 14 dage. Vi modtager kun returvarer i ubrudt emballage.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og du hæfter således selv, hvis der opstår en skade under transporten.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til vores sortiment, bestilling eller forespørgsler på samarbejder.

Alle henvendelser besvares inden for 2 hverdage.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom