GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr.  |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bolognese

1-2 portioner / 470 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 470 g

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

Mere om retten

Bolognese – eller pasta kødsovs, som vi ofte siger – er blevet en af hofretterne blandt danskerne. Alle kan lide pasta med en god kødsovs, og netop bolognesen er en klassiker fra det italienske køkken.

Navnet antyder, at den kommer fra Bologna i Norditalien, men det er nu ikke tilfældet, og nogle madhistorikere mener endda, at bolognesen overhovedet ikke er en italiensk opfindelse! Men hvad gør det – bolognesen er indbegrebet af italiensk køkken, og den skal være stolt af at have fået navn efter Bologna, som er en af verdens mad-hovedstæder. Bologna er lig med høj kvalitet, når det gælder mad – og det gælder også Bonzos Bolognese.

Hovedingredienserne i en god Bolognese er først og fremmest kød af høj kvalitet, sådan som vi har valgt det hos Bonzo. Dertil kommer en særlig grøntsagsblanding af løg, gulerod og bladselleri, som italienerne kalder sofrito. Det er en basis-blanding af grøntsager, som hver især kompletterer hinanden, så du får sødme, umami og friskhed i smagen på én gang. Dertil kommer naturligvis et godt svirp hvidløg, som understøtter alle de andre smage i retten. Tomater sætter prikken over i’et med friskhed og umami i forening.

Bolognese kan serveres på forskellig vis. Ofte serverer vi den med en form for pasta – og her kan du eksempelvis prøve Bonzos majspasta fra vores Sidedish serie. Så får du en skøn pasta, som desuden er uden gluten, hvis du gerne vil undgå dette. Vi har også traditionelle pastaer lavet på italiensk durumhvede af bedste, solmodne kvalitet; prøv for eksempel vores krydrede urtepasta, som også giver ekstra smagsdimensioner til din Bolognese.

Skal det være nemt og lynhurtigt, kan du også servere flutes eller andet brød til Bonzos Bolognese. Husk et drys parmesan og også gerne et drys friskhakkede krydderurter, som giver et ekstra skud vitaminer.

Denne smagsfyldte bolognese, som er helt fri for konserveringsmiddel, går godt til alle typer af pasta. Husk også, at det ikke altid behøver at være pasta. En skøn gang Bulgur og Quinoa fra Bonzo Sidedish udvalget er også en rigtig god, sund variant til retten.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Hakket kød (46 %) (kød af gris 32 % og oksekød 14 %), vand, tomatpuré (22,4 %), stivelse, løg, tomater, sukker, hvedemel*, salt, gærekstrakt, krydderier, rapsolie, basilikum, oregano.
*Gluten allergene

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak! Du får snart tilsendt en bekræftelsesmail, som du skal godkende. Først når du har godkendt vil du modtage mails og din rabatkode.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.