GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Grøn ærtepasta

300 g økologisk og glutenfri

Glueten fri svg icon

Glutenfri

Vegansk

Klar på

Økologisk

39 kr.

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Mere om pastatypen

Denne glutenfri pasta er fremstillet af økologiske grønne ærter og vand. Det er en pasta, som er anvendelig til alt det, som vi bruger traditionel pasta til: Som tilbehør til gryderetter og pastasaucer, i supper eller pastasalat. Og så er den fyldt med protein – ideelt til dig, der træner.

Denne herlige pasta af grønne ærter er formgivet som sedanini. Det er en pastatype, som ligner penne, men er lidt krumme og rillede. Det gør, at saucen binder sig ekstra godt til denne form for pasta. Du kan bruge pastaen til kødsauce, fisk og skaldyr og til forskellige slags pesto.

Ærter er en bælgfrugt ligesom linser og bønner. Ærter er vigtig basiskost i store dele af verden. De dyrkes i både Mellemøsten, Amerika og Europa. Ærter er en rigtig proteinbombe. Derfor er ærtepastaen ideel til dig, der træner og gerne vil have en proteinrig mad uden kød.

Sådan gør du

Koges 5-6 min. i rigeligt, letsaltet vand. Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller Bonzo Brasserie – prøv fx med vores Bolognese eller Chili con eller sin carne. Også fin kold i en pastasalat.

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom